HATAY SINAV KOLEJİ YARDIM DESTEĞİ SİİRT’E « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 12:51

HATAY SINAV KOLEJİ YARDIM DESTEĞİ SİİRT’E

reklam
HATAY SINAV KOLEJİ YARDIM DESTEĞİ SİİRT’E
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 12:24

419 views

HATAY SINAV KOLEJİ YARDIM DESTEĞİ SİİRT’E

     Hatay Sınav Koleji Okul Aile Birliği önderliğinde, Siirt’in Düğüncüler köyündeki Düğüncüler İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere kıyafet ve kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Sınav Koleji Kurucu Temsilcisi Zeynel PAŞA konuşmasında, Yardım seven, gönüllü ruhumuzdan güç alan güvenilir referanslarımızla, eğitime destek alanında, dokunduğumuz her hayata artı katarak faaliyet göstermek için, Okul Aile Birliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projesiyle eşya (kitap, kırtasiye, yazıcı, bilgisayar, oyuncak, mont, ayakkabı, kazak, eldiven vb.) yardımını yaptıklarını ifade etti.

Okul Müdür’ ü Uğur Kanmaz ise, kırsal kesimde kalmış boynu bükük öğrencilerimizi sevindirebildiysek ne mutlu bize. O çocukların güler yüzü her şeye değerdi” dedi.
Kaban, bot, yazıcı, bilgisayar ve kırtasiye hediyelerini sunduk. Mutluyuz. O çocukların güler yüzleri her şeye bedel, desteklerini bizlerden esirgemeyen velilerimize teşekkürü borç biliriz.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.