EĞİTİM BİR SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE EĞİTİM BİR-SEN HATAY 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI İSMAİL BAYRAKDAR     “YENİ UFUKLARDAN YENİ UMUTLARA” YOLCULUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN DEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:30

EĞİTİM BİR SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE EĞİTİM BİR-SEN HATAY 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI İSMAİL BAYRAKDAR     “YENİ UFUKLARDAN YENİ UMUTLARA” YOLCULUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN DEDİ

reklam
EĞİTİM BİR SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE EĞİTİM BİR-SEN HATAY 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI İSMAİL BAYRAKDAR     “YENİ UFUKLARDAN YENİ UMUTLARA” YOLCULUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN DEDİ
Son Güncelleme :

24 Şubat 2019 - 14:21

6.084 views

EĞİTİM BİR SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE EĞİTİM BİR-SEN HATAY 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI İSMAİL BAYRAKDAR     “YENİ UFUKLARDAN YENİ UMUTLARA” YOLCULUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN DEDİ

Eğitim Birsen Genel Merkez 6. Olağan Genel Kurulu Ankara Kızılcahamam Eliz Otelde gerçekleştirildi. Genel kurula Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, Siyasi Parti Genel Başkanları, farklı partilerden milletvekilleri, ülkemizdeki farklı sendika başkan ve temsilcileri, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa SAFRAN,76 ülkeden 100 ün üzerinde konfederasyon başkan ve temsilcileri katılım gösterdi.

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şubesi Adına Şube Başkanı Ve Üst Kurul Delegesi İsmail BAYRAKDAR, Şube Başkan Vekili Cemal GÜLİSTAN, Şube Başkan Yardımcıları Hikmet BİLGİL, İbrahim Hakkı DEMİRLİ Eğitim Bir Sen İskenderun ilçe Temsilcisi İbrahim TUNÇER, Eğitim Bir Sen Kırıkhan İlçe Temsilcisi Zihni ÖZDİL, Şube Kadın Kolları Adına Emine TARTICI, Selma GÖKGÖZ katıldılar.

Yapılan Genel Kurul sonrası güven tazeleyen Genel  Başkan Ali YALÇIN’ın yeni yönetim kuruluna şeçilen Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail BAYRAKDAR “ yapılan genel kurulumuzun başta ülkemize olmak üzere sendikamıza, tüm eğitim camiası için  hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Eğitim Bir Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail BAYRAKDAR yerelden evrensele hak ve emek mücadelesinin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini vurgulayarak, yeni arayışların baş gösterdiği bir dönemde gelenekten geleceğe bir köprü kurmanın, yerelden evrensele emeğin değerini artıracak yeni bir yol bulmanın çabasıyla sendikal yolculuklarını kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Teşkilatımızın en kıymetli yanı, istişareye önem vermesidir

Eğitim-Bir-Sen’in gelinen nokta itibarıyla yarım asra yürüyen bir sendikal kapasite olarak bütün kurumlarını, kurallarını oluşturma noktasında çok ciddi mesafeler katettiğini belirten Bayrakdar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sendikamız yeni ufuklardan yeni umutlara yolculuğunu sürdürecek. Bundan sonra önümüzde vizyon belgesinde ifade ettiğimiz, altını özenle çizdiğimiz bir hedef skalası var. Geçen dönem ortaya koyduğumuz hedeflerin üstüne çıkarak, vizyon belgesinde yazanlardan belki de daha önemli faaliyetlere imza attık. Doğru analiz edersek, anı iyi değerlendirirsek, anın gereğini yapma noktasında teşkilatımızın kapasitesi yüksektir. O yüzden bizim bugün koyduğumuz hedefler belki iki yıl sonra farklı bir noktaya getirecek ve o gün yeni bir tempoyu önümüze koyacak. Bu da istişareye dikkat etmekle olur. Bizim teşkilatımızın en kıymetli yanı, istişareye son derece önem vermesidir. Bu salonda yabancı misafirlerimiz de vardı ve toplantımızı baştan sona çok dikkatli bir şekilde takip ettiler. Bu, teşkilatımızın kapasitesini gösteriyor. Türkiye’nin her tarafından örgütlü yapısıyla Eğitim-Bir-Sen Türkiye’nin en büyük sendikası olma hüviyetini sonuna kadar hak ediyor.”

Eğitim çalışanlarını Eğitim-Bir-Sen çatısı altında toplama hedefimizi devam ettireceğiz

Dava ruhu olan, başladığı noktadan bugüne kadar çizgisinden sapmayan, istikametini yitirmeyen bir teşkilat olduklarının altını çizen Bayrakdar böylesine büyük bir ailenin ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirterek bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğime ışık olmaya eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında kararlılıkla yolumuza devam edeceklerini söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.