Zafer Partili Tükenmez Hatay’da temaslarda bulundu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 20:24

Zafer Partili Tükenmez Hatay’da temaslarda bulundu

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Koçak Tükenmez, temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi.

reklam
Zafer Partili Tükenmez Hatay’da temaslarda bulundu
Son Güncelleme :

13 Kasım 2022 - 11:08

132 views

Zafer Partili Tükenmez Hatay’da temaslarda bulundu

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Koçak Tükenmez, temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi.


İl Başkanı Adem Kaya ile birlikte STK ve siyasilere ziyarette bulunan Tükenmez’e Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya ve il yönetimi eşlik etti. Tükenmez ve beraberindeki heyet ilk olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve şükranlarını sunduktan sonra Hatay Meclis Kültür & Sanat Merkezi’nde Atatürk gençliğinin hazırlamış olduğu anma etkinliğine katıldı.

Buradaki programın ardından Zafer Partisi Hatay İl binasında partililerle buluşan Tükenmez, parti politikaları hakkında partililere bilgilendirmelerde bulundu.


STK’LARA TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİ
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Koçak Tükenmez ve beraberindeki heyet il binasındaki ziyaretin ardından yakın zamanda gerçekleşen kongrelerde başkanlığa yeniden seçilen STK başkanlarına ve ilde hizmet veren STK başkanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Tükenmez sırasıyla Türkiye Uluslararası Basın Cemiyeti Başkanı Mehmet Garip Siper’i, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’nu,

Vatanını Sevenler Konfederasyonu Hatay İl Başkanı Hasip Aslanoğlu’nu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent H. Yılmaz’ı ziyaret etti.

Heyet, ziyaretlerde seçimlerde gösterdikleri başarılardan dolayı başkanları tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Zafer Partisi heyeti son olarak Zafer Partisi Arsuz İlçe Başkanı Süreyya Aytekin’i ziyaret etti. Heyet burada Arsuz’daki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Tükenmez, ilgilerinden dolayı tüm STK başkanlarına teşekkür etti. Ziyaretlerin sonunda hatıra fotoğrafları çekildi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.