YENİ TÜRKİYE’DE ESNAFIN DURUMU KONULU PANEL CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 21:49

YENİ TÜRKİYE’DE ESNAFIN DURUMU KONULU PANEL CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

reklam
YENİ TÜRKİYE’DE ESNAFIN DURUMU KONULU PANEL CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK
Son Güncelleme :

18 Nisan 2019 - 5:17

234 views

YENİ TÜRKİYE’DE ESNAFIN DURUMU KONULU PANEL CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Samandağ Esnaf Dayanışma Platformu tarafından Yeni Türkiye’de Esnafın Durumu konulu Panel, 20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 17.00’da gerçekleşecek.

Samandağ Belediyesi hizmet binasında bulunan Toplantı Salonunda yapılacak panelde, İskenderun Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Çalış, Makina Mühendisi Kobi Danışmanı Bülent Yüce, Özel İşletme Danışmanı Abit Gülistan ve Elazığ Karakoçan Esnaf Odası Başkanı Tahsin Aydın, esnafın genel durumu, satış ve büyüme için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konularında bilgi vererek, işletme üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

Samandağ Esnaf Dayanışma Platformu tarafından yapılan açıklamada panelin halka açık olacağı belirtilerek bütün esnaf ve vatandaşlar panele davet  edildi.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.