VEKİL KAŞIKÇI BASINLA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:54

VEKİL KAŞIKÇI BASINLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı ve MHP Antakya ilçe başkanı Mehmet Kanlı Antakya Gastronomi evinde basın mensupları ile bir araya geldi.

reklam
VEKİL KAŞIKÇI BASINLA BULUŞTU
Son Güncelleme :

17 Ocak 2022 - 23:29

157 views

VEKİL KAŞIKÇI BASINLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı ve MHP Antakya ilçe başkanı Mehmet Kanlı Antakya Gastronomi evinde basın mensupları ile bir araya geldi.

 

 

 

 

 

 

MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı ve Antakya İlçe başkanı Kanlı, ülke gündemine dair, Hatay gündemine dair konuları basın ile istişare etmek amaçlı düzenledikleri toplantıda, karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu.
KANLI: TÜM VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞTIK
Toplantının mahiyeti Hatay’da bulunan yerel basın ile daha sık iletişim kurma üzerine kurulurken, Toplantının açılış konuşmasını yapan Antakya İlçe başkanı Mehmet Kanlı ; “Antakya’mızdan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak 16 Ağustos 2020 tarihinde seçildim o tarihten bu yana 17 aylık başkanlık süremizde Antakya’da 95 mahalleye de ulaşmaya çalıştık, dertleriyle hemhal olduk, dolayısıyla Antakya’nın hassas yapısı itibariyle gitmediğimiz mahalle hemen hemen kalmadı. İnsanların problemlerine çözüm bulmaya çalıştık, bildiğiniz gibi Antakya çok kozmopolitik bir şehir burada MHP teşkilatları olarak elimizden gelen her türlü hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık Partimize derdiyle gelen tüm vatandaşlarımızın problemlerini çözmeye çalıştık. Tabi pandeminin olumsuz etkileri nedeniyle sahadaki çalışmalarımız birazcık yavaşladı ama pandemi sonrası var gücümüzle, son hızla MHP olarak ve Cumhur ittifakı olarak “HEDEF 2023 GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE” hedefimize ilerlemek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

 

 

 

 

KAŞIKÇI: ÜLKEMİZİ DIŞA BAĞIMLILIKTAN KURTARMALIYIZ
Toplantıda söz alan MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı ; “Basın özellikle siyaset mekanizması için önemli bir aracıdır. Ve özgür olmalıdır, bizlerin yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyuyla sizlerin aracılığı ile vatandaşlarımıza duyuruyoruz, dolayısıyla sadece siyaset için de değil aslında tüm kesim için basın olmasa olmaz bir değerdir. Egemen bir ülkede, hür bir ülkede, bağımsız bir ülkede gazetecilerin de bağımsız olması, bağımsız haber haber yapması bizler açısından son derece önemlidir. Buradan görevi başında hayatını kaybeden tüm basın mensuplarına Allah’tan diliyorum. Bu gün Antakya’da 2022 yılının basınla değerlendirmesini yapmak adına bir araya geldik, ilçe başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız sizlerle bizleri bir araya getirmiş bulunmakta, ülkemizin geleceği için karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Ülkemizin içerinde bulunduğu süreçte özellikle mecliste komisyonlarında bulunduğum Enerji konularında yaşanılan sıkıntılar dikkatimizi çekmekte, ülkemizin enerji harcama bütçesi 2022 yılında 41 milyar dolar olarak belirlenmiş bulunmakta, bu bütçe savunma sanayinin en az 10 katı bir bütçe, biz ülke olarak enerji kaynaklarımızı değerlendirerek, ülkemizi enerjiye dışa bağımlılıktan kurtarmak zorundayız, burada da iş milli üretim modellerini artırarak, üreten bir Türkiye konumuna gelmekten geçiyor. Bunun için MHP olarak milli modeller üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

reklam


MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Hatay il genelindeki proje ve çalışmaları hakkında bilgiler de verirken özellikle, Temel ihtiyaç kaynağı su problemleri hakkında, Sarımazı Antakya arası Otoban yolunun devamı hakkında, Osmaniye’den Hatay Antakya Küçükdalyan Mahallesine kadar yapılması planlanan 99 kilometrelik hızlı tren hattı hakkında bakanlıklar nezdinde girişimlerinin devam ettiğini, Hatay’a dair her sorunun Ankara’da takipçisi olduğunu ifade etti. Düzenlenen toplantı, gazetecilerin soru cevap bölümünde Vekil Kaşıkçı’ya merak ettiklerini sorması ile sona erdi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.