Vekil Çelik Defne’de incelemelerde bulundu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:28

Vekil Çelik Defne’de incelemelerde bulundu

AK Parti Hatay milletvekil Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne ilçesinde incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

reklam
Vekil Çelik Defne’de incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 16:20

201 views

AK Parti Hatay milletvekil Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne ilçesinde incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

Vekil Çelik’e ziyaretlerinde Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, AK Parti Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner, Harbiye Kültür Turizm ve Gastronomi Derneği Başkanı Eren Arslanhan, AK Parti Defne İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Vekil Çelik ilk olarak Harbiye şelaleler bölgesinde yapılacak olan proje ile ilgili bölgede incelemeler yaptı. Vekil Çelik ile Harbiye Kültür Turizm ve Gastronomi Derneği Başkanı Eren Arslanhan, bölgede gerçekleşmesi planlanan projeler ile ilgili uzun süre istişare etti.

İncelemeler sırasında otel işletmecileri, çevre esnafı ve vatandaşlar da Vekil Çelik ile sohbet ederek projeyi görüştüler. Çelik ardından Harbiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Öztürk’ü ziyaret ederek, mahallesinde gerçekleştirilen kadastro çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu.

REKLAM

İstişarelerin ardından vatandaşlarla da sohbet eden Çelik, vatandaşların taleplerini not aldı. Her zaman Defne’ye ve Hatay’â hizmet etmeye hazır olduğunu belirten Çelik, nezaketlerinden dolayı Defne halkına teşekkür etti. (Haber:LEVENT AŞKAR)

Reklam

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.