Ünlü karikatürist Ozan Tufan’ı çizdi! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:40

Ünlü karikatürist Ozan Tufan’ı çizdi!

Ünlü futbol karikatüristi Omar Momani’nin Goal’de yayınlanan günün karikatürü bölümündeki konuğu bu kez Ozan Tufan oldu.

reklam
Ünlü karikatürist Ozan Tufan’ı çizdi!
Son Güncelleme :

13 Haziran 2016 - 15:38

202 views

Haber7 Spor Servisi

A Milli Takımımızın futbolcusu Ozan Tufan’ın Hırvatistan’ın attığı golden önce rakibine baskı yapmak yerine saçını düzeltmesi Türk ve Avrupa basının dikkatlerinden kaçmadı.

Milliler, EURO 2016’daki ilk maçında Hırvatistan’a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin 41. dakikasında Modric’in attığı golle rakibimiz 1-0 öne geçti. Pozisyona damga vuran olay ise; Ozan Tufan’ın Modric’in vuruşunda alanı kapatması yerine saçını düzeltmesi oldu.

O anlar önce Alman televizyonunda tartışılırken daha sonra tüm Avrupa basınına malzeme oldu. Son olarak ünlü futbol karikatüristi Omar Momani de Ozan Tufan’ın bu anını es geçmedi.

İşte Momani’nin esprili Ozan Tufan çizimi;

İLİŞKİLİ HABERLER

Ozan Tufan'dan çileden çıkaran görüntü

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.