TÖB-SEN’DEN İSRAİL’E TEPKİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 07:11

TÖB-SEN’DEN İSRAİL’E TEPKİ

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası İsrail tarafından Filistinli gencin katledilmesini kınadı.

reklam
TÖB-SEN’DEN İSRAİL’E TEPKİ
Son Güncelleme :

04 Aralık 2022 - 21:22

217 views

TÖB-SEN’DEN İSRAİL’E TEPKİ

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası İsrail tarafından Filistinli gencin katledilmesini kınadı.

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası adına açıklama yapan Hizam Hasırcı; “Siyonist İsrail polisi gözaltına alınmamak için direnen Filistinli bir genci sokak ortasında infaz etti. Bu olay münferit değildir. Filistin halkına karşı hergün işlenen,sistematik bir hal alan çirkin ve vahşi suçlardan sadece birisidir.

Reklam

Batılı ülkelerin herhengi birinde buna yakın bir olay olduğunda dünya devletlerinin ve güdümlü basının başsağlığı mesajları yayınlanırken Filistin ve Ortadoğu söz konusu olduğunda emperyalizmin ve Siyonizmin işlediği suçlara sesiz kalınması ikiyüzlülüktür. Ortadoğu halklarına karşı sürdürülen bu düşmanca tutum insan haklarına karşı samimi tutum sergileyen bütün kesimler tarafından kınanmalıdır.

Reklam

Bizler TÖBSEN olarak,bu katliamlara imza atan emperyalist ABD, Siyonist İsrail ve yardakçıları başta olmak üzere, katliamları görüp sesiz kalan bütün kurum ve devletleri şiddetle kınıyoruz. Yemen’de, Suriye’ye, Suriye’den Filistin’e direnen bütün halkları selamlıyoruz. Siyonizm ve emperyalizm yenilecek, direnen Ortadoğu halkları kazanacak” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.