TED HATAY KOLEJİNDE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:36

TED HATAY KOLEJİNDE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI

reklam
TED HATAY KOLEJİNDE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI
Son Güncelleme :

10 Eylül 2018 - 23:24

160 views

TED HATAY KOLEJİNDE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYECANI

TED Hatay Koleji, 2018 2019 eğitim öğretim yılını görkemli bir törenle açtı. TED Hatay Koleji Kurucu Temsilcisi Doç.Dr. Mustafa Özat’ın, Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz’un, yönetim ve eğitim kadrosuyla velilerin hazır bulunduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesiyle başladı.

Ardından TED Hatay Koleji Kurucu Temsilcisi Sayın Doç.Dr. Mustafa Özat , Lise Müdürü Sayın Ahmet Akaracı, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Sayın Tuncay Göksu’nun yaptıkları konuşmalarda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay benim şahsi meselemdir.” sözü hatırlatılarak TED Hatay Kolejinin Atatürk ilkelerine bağlı bir okul olduğu vurgulandı..
Törende TED ailesine yeni katılan öğretmenlere okulun rozeti takıldı. Daha sonra 12. sınıf öğrencileri okulun simgesi olan meşaleleri, TED ailesine yeni katılan ilkokul 1. sınıf öğrencilerine teslim ettiler.
Açılış töreni Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz’un ilk ders zilini çalmasıyla sona erdi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.