TED HATAY KOLEJİ GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:46

TED HATAY KOLEJİ GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

reklam
TED HATAY KOLEJİ GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 10:33

164 views

TED HATAY KOLEJİ GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Veli, öğrenci, öğretmen kısaca TED ailesinin yüksek katılımı ile gerçekleşen geleneksel bahar şenliğinde herkes gönlünce eğlendi. Her yaştan misafirlerin eğlenebilmesi amaçlanan şenlikte şüphesiz en çok ilgi çeken şişme oyuncaklar oldu.
Lise – ortaokul orkestrası ve dans gösterileri katılan herkesin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Şut atma, yoğurt yeme, çember atma yarışmalarında toplanan ve velilerin desteği ile yapılan kermeste elde edilen gelir ile sakatlar derneğine bağışlanmak üzere tekerlekli sandalye alındı. Günün sürprizi ise güzel şarkılarıyla keyifli anlar yaşatan misafir sanatçı Nihat Mugil oldu.
Ovalı Otomotiv, Hyundai, Ecce Accessories, Renex Saksıları, Defne Hastanesi, Essi Güzellik Merkezi, Coca-Cola Öztopraklar, Asya Tek Eryilmazlar da sponsor olarak şenliğin gerçekleşmesine katkı sağladılar.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.