TAHSİN RENDE:DEMOKRASİNİN İLERLEYİŞİNE ENGEL OLMAK İSTEYEN HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYORUZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:18

TAHSİN RENDE:DEMOKRASİNİN İLERLEYİŞİNE ENGEL OLMAK İSTEYEN HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYORUZ

reklam
TAHSİN RENDE:DEMOKRASİNİN İLERLEYİŞİNE ENGEL OLMAK İSTEYEN HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ ŞİDDETLE  VE NEFRETLE KINIYORUZ
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2016 - 11:34

163 views
TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Yönetim Kurulu adına bir  basın açıklaması yapan TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Rende yaptığı açıklamada:  15 Temmuz 2016 Cuma akşamı darbe girişiminde bulunarak ,Ülkemizin çağdaş bir toplum olma yolunda ilerleyişine ket vurmak isteyenlerin davranışları tarihe kara bir leke olarak düşecektir.  Demokrasinin ilerleyişine engel olmak isteyen her türlü girişimi şiddetle  ve nefretle kınıyoruz.
    Darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı , yaralılara da Allahtan acil şifalar diliyoruz.
   Ülkemize yapılan darbe girişimim sadece siyasal iktidarı değil, bütün kurumları ve ülkemizin sivil kazanımlarını hedef almıştır.
   Bu darbe girişimi karşısında milletimizin dayanışması ve iradesi toplumsal sorunları aşma fırsatı ve ümidi olarak gözükmektedir. TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Yönetim Kurulu olarak, darbe girişimi karşısında demokratik değer kazanımlarımızı sahiplendiğimizi kamuoyuna  saygı ile sunuyoruz”dedi.
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.