SPORLA GENÇLERİN GELİŞİMİ VE SOSYAL UYUM PROJESİ BAŞLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:18

SPORLA GENÇLERİN GELİŞİMİ VE SOSYAL UYUM PROJESİ BAŞLADI

reklam
SPORLA GENÇLERİN GELİŞİMİ VE SOSYAL UYUM PROJESİ BAŞLADI
Son Güncelleme :

22 Ekim 2017 - 15:01

190 views

SPORLA GENÇLERİN GELİŞİMİ VE SOSYAL UYUM PROJESİ BAŞLADI

Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi, Almanya Uluslararası İşbirliği Ajansı (GIZ) Alman Olimpik Sporlar Konfederasyonu tarafından “Sporla Gençlerin Gelişimi ve Sosyal Uyum” projesi Kırıkhan’da başladı.

“Sporla Gençlerin Gelişimi ve Sosyal Uyum” projesi içerisinde yer alan ilk atölye çalışması “Yaşam için Basketbol” çalışmaları Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, ilçemiz Kırıkhan İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonunda başladı.

Açılışa Belediye Personel Müdürü Adnan Bilir, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, İlçe Spor Müdürü Bestami Gündüz, Belediye Spor Kulübü Koordinatörü Sinan Ekiz, Belediye spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Abdullah Dinç, kursiyerler ve misafirler katıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.