Son dakika… Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 19:56

Son dakika… Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti

reklam
Son dakika… Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 13:59

153 views

Son dakika… Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti

Kanser tedavisi devam eden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş dün rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. Doktorunun ‘Durumu ağır, tedaviye yanıt vermiyor her an her şey olabilir’ açıklamasının ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti.

Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle Pendik’teki özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Ünlü sanatçının yakın arkadaşı Müşerref Akay, az önce hastaneden haber aldıklarını belirterek ” Şu an hastane gidiyorum. Yoğun bakıma kaldırmışlar. Durumu çok ağırmış. Çok umutlu konuşmadılar. ‘Her şeye hazırlıklı olun’ dediler ama Allah’tan umut kesilmez ” demişti.

Nuray Hafiftaş: Hayatım bir anda tepe taklak oldu

Nuray Hafiftaş zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söylemişti: “Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.”

Doktorundan açıklama

Nuray Hafiftaş’ın doktoru hastaneden açıklama yaptı. Hafiftaş’ın durumunun kritik olduğunu ifade eden doktoru şöyle konuştu: “Nuray Hanım ileri dönem kalın bağırsaktan tedavi görüyordu. Yoğun bakımda şuan, ancak durumu ağır. Yapılan tedavilere cevap vermiyor. Her an her şey olabilir. Durumu oldukça ağır çok hızlı bir şekilde kötüye gitti. ”

Doktorunun açıklamasının hemen ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.