Sırp yıldızdan Beşiktaş’a sıcak mesaj! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:31

Sırp yıldızdan Beşiktaş’a sıcak mesaj!

Transfer listesindeki oyuncularla görüşmeyi sürdüren Beşiktaş’ta sol bek için temasa geçilen Alexander Kolarov konusunda sürpriz yaşandı.

reklam
Sırp yıldızdan Beşiktaş’a sıcak mesaj!
Son Güncelleme :

03 Haziran 2016 - 9:12

183 views

Beşiktaş’ın Sırp futbolcusu Dusco Tosic, vatandaşı Kolarov’un siyah beyazlı takıma gelmeye hazır olduğunu yönetime iletti. 30 yaşındaki futbolcu ile transferi hakkında konuştuğunu futbol komitesine aktaran Tosic, kulüplerin anlaşması halinde Kolarov’un Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığını aktardı.

Bu gelişme üzerine Manchester City ile temaslarını yoğunlaştıran yönetim, anlaşma zemini yaratmaya çalışıyor. City ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Kolarov için takımın yeni teknik direktörü Pep Guardiola’nın raporunu bekleyen İngiliz yetkililer, kısa süre içinde Beşiktaş’a geri dönüş yapacak.

Guardiola’nın onay vermesi halinde Alexander Kolarov için bonservisi bedeli konusunda pazarlıklar başlayacak.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.