ŞİRİN: GELİYOR GELMEKTE OLAN « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 09:21

ŞİRİN: GELİYOR GELMEKTE OLAN

CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, ilçede temaslarda bulundu.

reklam
ŞİRİN: GELİYOR GELMEKTE OLAN
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 10:39

196 views

ŞİRİN: GELİYOR GELMEKTE OLAN

CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, ilçede temaslarda bulundu.


CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ile birlikte mahalleleri gezen Şirin, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını kaydetti. Değişimi vatandaşlarla birlikte gerçekleştireceklerini belirten Şirin; “Birleştikçe güçlenecek, güçlendikçe değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Milletvekilimiz Sayın Serkan Topal , İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Nardüzü Mahallemiz, Şarkkonak Mahallemiz, Övündük Mahallemiz, Konarlı Mahallemiz, Üçgüllük Mahallemiz, Gülcihan Mahallemiz, Hacıahmetli Mahallemiz, Gözcüler Mahallemiz ve Hüyük Mahallemizi ziyaret edip, Mahalle muhtarlarımız ve Mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik.

Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları dinledik, çözüm önerilerini anlattık. Umudun Mevsiminde yarınları hep birlikte güzelleştirecek, her kesimin rahat bir nefes alacağı Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.