SİMON AQUA PARK OTEL’e GÖRKEMLİ AÇILIŞ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:02

SİMON AQUA PARK OTEL’e GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Samandağ turizmine büyük katkı sağlayacak olan ve 50 kişiyi istihdam eden “Simon Aqua Park otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran” tesisleri görkemli açılış töreniyle hizmete girdi. 

reklam
SİMON AQUA PARK OTEL’e GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2022 - 7:17

1.318 views

SİMON AQUA PARK OTEL’e GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Samandağ turizmine büyük katkı sağlayacak olan ve 50 kişiyi istihdam eden “Simon Aqua Park otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran” tesisleri görkemli açılış töreniyle hizmete girdi.


Samandağlı iş adamı Rafi Geyik’in girişimiyle, Koyunoğlu mahallesinde 20 odalı bir butik otel, yüzme havuzu, kır bahçesi ve restoran içeren “Simon Aqua Park otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran Tesisleri açılışına Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur,

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, HBB başkan vekili Av. Murat Hayzaran, başkan yardımcıları Timur Bozoğlan, Aydın Duran, ATSO başkanı Hikmet Çinçin,

CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, AK Parti Samandağ İlçe başkanı Semir Özdemir, İYİ parti Samandağ İlçe başkanı Seyran Ziroğlu, MHP Antakya İlçe başkanı Adnan Akdaş, işadamları Samandağ kuyumcusu Munip Fırıncıoğulları, Ekrem Kondakçı, Erdoğan Ray ve çok sayıda kişi katıldı.


RAFİ GEYİK “HEDEFİMİZ, HATAY’IMIZA VE İLÇEMİZİN TURİZMİNE KATKI SUNMAKTIR.”
Samandağlı iş adamı Rafi Geyik, açılışta yaptığı konuşmasında “Hedefimiz, medeniyeler başkenti olan Hatay’ımıza ve ilçemizin turizmine katkı sunmaktır.” dedi.


TURİZME KATKI SAĞLAYAN İŞADAMI RAFİ GEYİK’E TEŞEKKÜR
Açılışta Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz,

HBB başkan vekili Av. Murat Hayzaran, Dağı delerek Samandağ turizmine büyük katkı sağlayacak olan muhteşem bir tesis yapan iş adamı Rafi Geyik’i tebrik ederek birer konuşma gerçekleştirdiler.


Samandağlı iş adamı Rafi Geyik, SİMON AQUA PARK OTEL ile ilgilgili şu bilgileri verdi “İşletmemiz, 20 dönüm arazi üzerinde kurulu olup; yüzme havuzu, 20 odalı butik otel, kır bahçesi ve restoran şeklinde tasarlanmıştır. Bu işletmede hedefimiz, hem turizme katkı sağlamak hem de istihdamı sağlamaktır.

Bu projede, Koyunoğlu’ndan, Samandağ manzarasını ve denizin eşsiz güzelliğini seyretme imkanı sağlamak istedik. Bu işletmeyi Hatay halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN