Seyran Miçooğulları: ”SAMANDAĞ’IN YARINLARI BİZE EMANET” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:42

Seyran Miçooğulları: ”SAMANDAĞ’IN YARINLARI BİZE EMANET”

reklam
Seyran Miçooğulları: ”SAMANDAĞ’IN YARINLARI BİZE EMANET”
Son Güncelleme :

07 Mart 2019 - 18:30

459 views

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları: ”SAMANDAĞ’IN YARINLARI BİZE EMANET”

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sıklaştırdı. Dün Samandağ esnafını ziyaret eden Miçooğulları, bugün de seçim gezileri kapsamında ilçe kaymakamı Murat Kütük ve İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı ile bir araya geldi. Miçooğulları’na  ziyaretlerinde Samandağ İYİ Parti İlçe Başkanı Mercan Aslan, İYİ Parti Samandağ Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili vatandaş eşlik etti.
SAMANDAĞ’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM 
İlk olarak Samandağ ilçe Kaymakamı Murat Kütük ile görüşen Miçooğulları, gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı değerlendirmede nezaketinden dolayı Kaymakam Kütük’e teşekkür ederek, “Bizleri seçim öncesinde kabul ettiğiniz için şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. İYİ Parti ülke siyasetine yepyeni bir soluk getirmiştir. Bizler de doğup büyüdüğümüz güzel ilçemiz Samandağ’a katkı sağlamak amacıyla İYİ Parti’den Belediye Başkan Adayı olduk. Ekibimle birlikte ilçemizin güzelleşmesi için, daha güzel bir Samandağ için ne gerekiyorsa yapmaya aday oldum. Bu kapsamda ilçemizi geziyoruz. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz. Mahalle mahalle, ev ev gezerek, herkesin elini sıkarak 31 Mart akşamına kadar durmadan çalışacağız. Başkan seçilmemizin akabinde sizin gibi değerli bir Kaymakam ile ilçemizin güzelleşmesi için görüş alışverişinde bulunmak istiyorum. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İKİNCİ DURAK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ DATLI OLDU
Samandağ İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları ve beraberindeki heyet Kaymakam Kütük’ün ardından İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı’ya da ziyaret gerçekleştirdi. Müdür Datlı’ya ilçe yönetimini tanıtan Miçooğulları, Datlı’ya kendilerini ağırladığı için teşekkür etti. Başkan olduğu zaman gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili Datlı’ya kısa açıklamada bulunan Miçooğulları, Kaymakam Kütük ve Müdür Datlı’nın Samandağ için büyük şans olduğunu belirterek ilçenin yarınları için birlikte çalışmak istediğini ifade etti. Miçooğulları’nın makam ziyaretleri günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Samandağ Kaymakamlığı’na ve Samandağ ilçe Emniyet Müdürlüğüne  gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Samandağ ilçemize değer katacak projelerimizi ve vizyonel çalışmalarımızı anlattık. Samandağ’ının  mevcut yapısının toplum yapısı,coğrafi güzellikleri,tarihsel ve kültürel birikiminden daha geride olduğu ,daha iyi bir Samandağ yaratma vizyonu ve projeleri ile hareket eden biz İYİ’lere başarılar dilediler. Bizleri ağırlayan Samandağ Kaymakamımız Murat Kütük ve Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber/Fotoğraf:Levent AŞKAR)
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.