SEYRAN MİÇOOĞULLARI: ‘’BU HALK CEPTE KEKLİK DEĞİLDİR’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 09:31

reklam

SEYRAN MİÇOOĞULLARI: ‘’BU HALK CEPTE KEKLİK DEĞİLDİR’’

SEYRAN MİÇOOĞULLARI: ‘’BU HALK CEPTE KEKLİK DEĞİLDİR’’
Son Güncelleme :

15 Mart 2019 - 15:35

373 views

SEYRAN MİÇOOĞULLARI: ‘’BU HALK CEPTE KEKLİK DEĞİLDİR’’

İyi Parti Samandağ Belediye Başkanı Adayı Seyran Miçooğulları, İyi Parti Samandağ İlçe Binasında gündemi dair konular ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Başkan Adayı Seyran Miçooğulları: ‘’Sevgili Samandağ Halkına, Ben İyi Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran MİÇOOĞULLARI olarak, teşkilatım ve meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte bilgilendirme toplantısı yapmak zorunda hissettik.

Biz Samandağ sevdalıları olarak her türlü toplumsal olayda halkımızın yanında durduk.  Samandağ’ımıza hizmet eden herkesten Allah razı olsun ama Samandağ’ımızın hakkettiği yerde olmadığını düşünüyoruz.

Biz projelerimizle halkın vicdanında teraziye çıkıyoruz. Halkımız bize ne görev verirse hazırız. Çirkin saldırılar, yalan siyaset, çamur at izi kalsın anlayışının cezasını , “Sevgili Samandağ Halkı” 31 Mart’ta sandıkta kesecek.

“Güneş Balçıkla Sıvanmaz!”

Siyasetçilerin görevi özellikle biz gençleri, Samandağ sevdalılarını, yıpratmak töhmet altında bırakmak, yalan yanlış beyanlar vermek değildir.

Sayın Refik Eryılmaz ittifak ruhuna aykırı davranan kişidir. Bizi vizyonsuz olmakla küçümseyen kişidir. Bu halk cepte keklik değildir. Böyle gelmiş böyle gider demiyoruz. Birileri burası bizim çöplüğümüz diyor. Bizde diyoruz ki bu çöplükle beraber sizi de temizleyeceğiz.

Millet ittifakımız halkımıza ve ülkemize hayırlı olsun ama Samandağ’da biz iyiler olarak belediye hizmetine talibiz. Büyükşehirde sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı destekliyoruz.

Takdir Samandağ Halkının!!

Nihna Vlad Şağb, Nıhna verdi, bitrido snudüna bitrido krufuna!!

Samandağ Seyran Olacak!! Sloganlarıyla basın bülteni son buldu. (Haber /Fotoğraf: Levent AŞKAR)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.