


Samandağlı kadınların projesi örnek gösterildi
SS Samandağ Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi’nin projesi 25 bin proje arasından örnek proje olarak gösterildi.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın da ziyaret ettiği projede Samandağ’ın tanıtımına katkı sağlanacak. Projeyle ilgili SS Samandağ Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi’nden yapılan açıklamada; “Türkiye
genelinde TKDK tarafından desteklenen 25 bin proje arasından Hatay Gastronomi Köyü Konaklama ve Yeme İçme Tesisi projemiz ÖRNEK PROJE seçilerek Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi tarafından plaketle ödüllendiririlmiştir. Bu başarı hepimizin.
Samandağ’ın tanıtımına ve kadın istihdamına büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu projede emeği geçenlere katkıları için yürekten teşekkürler. Hatay Gastronomi Köyümüzün ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.
Reklam
http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.
Reklam
Reklam