SAMANDAĞ’IN SEYRANI GÖNÜLLERDE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:40

SAMANDAĞ’IN SEYRANI GÖNÜLLERDE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYOR

reklam
SAMANDAĞ’IN SEYRANI GÖNÜLLERDE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

18 Mart 2019 - 19:02

354 views

SAMANDAĞ’IN SEYRANI GÖNÜLLERDE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala vatandaş ziyaretlerini sıklaştırdı.
Vatandaşlardan yoğun destek gören Miçooğulları, her girdiği mahallede kendisine artan ilgiye karşılık verebilmek için durmadan çalışıyor. Ziyaretler kapsamında önceki gün Hıdırbey Mahallesinde yaşayan vatandaşları ev ev gezerek ziyaret eden Miçooğulları, burada vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşların isteklerini not alan Miçooğulları, katılımcı belediyeciliğin gereği olarak vatandaşın isteklerinin emir niteliğinde olduğunu belirtti. Samandağ’ı yepyeni bir anlayışla yönetmek için aday olduğunu vurgulayarak vatandaşlardan destek istedi. Özellikle kadınlardan ve gençlerden destek isteyen Miçooğulları, tüm vatandaşları tek tek selamladı. Her gittiği evde son derece sıcak şekilde karşılanan Miçooğulları, vatandaşlara, 31 Mart’ta verecekleri desteğin karşılığını fazlasıyla alacaklarını söyledi.

MİÇOOĞULLARI’NDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE DESTEK
Hıdırbey mahallesi ziyaretinin ardından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Samandağ Abdullah Cömert parkında hayvanseverler derneği tarafından yapılan basın açıklamasında yerini alan Miçooğulları sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle takdir topladı. Sanayi sitesi esnafıyla buluşan Miçooğulları, esnafa hizmet sözü verdi. Vereceğiniz oylar size hizmet olarak dönecek diyen Miçooğulları, esnaflarla tek tek selamlaştı ve sorunlarını dinledi. Gözenek(Dağdük) Mahallesi’nde açık hava toplantısında vatandaşlara hitap eden Başkan adayı Miçooğulları vatandaşlardan yoğun destek gördü.

GENÇ BAŞKAN ADAYI’NDAN SPORA DESTEK
İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, sportif faaliyetlere olan ilgisi ve desteğiyle de ilçede beğeni topluyor. Son olarak ilçenin güzide kulüplerinden olan Samandağspor’u ziyaret eden Miçooğulları, şampiyonluk yolunda Samandağspor’a başarılar diledi. Seçim gezilerinde son olarak Mızraklı Mahallesi’ni ziyaret eden Miçooğulları, burada vatandaşlardan oylarına talip olduğunu ifade ederek destek istedi. Vatandaşlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Miçooğulları, vatandaşlardan destek sözü aldıktan sonra ziyaretini sonlandırdı.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.