SAMANDAĞ’DA GENÇLİĞİN DEVASI HAZIR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:43

SAMANDAĞ’DA GENÇLİĞİN DEVASI HAZIR

Deva Partisi Samandağ İlçe Başkanlığı ilk toplantısını Gençlik çalışmaları başkanlığı eşliğinde gerçekleştirdi.

reklam
SAMANDAĞ’DA GENÇLİĞİN DEVASI HAZIR
Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 20:31

221 views

Deva Partisi Samandağ İlçe Başkanlığı ilk toplantısını Gençlik çalışmaları başkanlığı eşliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıya Samandağ İlçe Başkanı Av. Faruk Kala, İl Gençlik Politikaları Başkanı Murat Hocamoğlu, İl Teşkilat İşleri Başkanı Av.Serhat Küçükler, Defne Kurumsal İletişim Başkanı Sevda Zorlu, Defne İlçe Yöneticisi Ata Cilli, Samandağ Gençlik Politikaları Başkanı Yunus Atay ve Deva Partisine gönül vermiş gençler katıldı. Toplantıda gençlerin sorunları ve beklentileri dinlendi. Gençlerin sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Av. Faruk KALA ; Sizlerin görüşlerini aldığımızda en büyük sorunun işsizlik olduğunu görmüş olduk. Sizlerin işsizlik sorununu giderebilmek için partimiz ve genel başkanımız öncelikle ülkede hukuki güvenliği sağlanacak, yatırımcıların güvenle yatırım yapabileceği ekonomik rahatlık ortamını 90 gün gibi kısa bir sürede sağlayacak. Bundan sonraki süreçte ise sizlerin işsizlik sorunu ülkede en aza indirilecek. Liyakat sistemi getirilerek mülakatlar kalkacak ve hak eden gençlerimiz hak ettiği mesleklere her hangi bir ayrıştırma ve kayırma olmadan girebilecek. Önümüzde çok uzun bir yol var. Biz yeni oluşan bir partiyiz . Siz gençlerin fikirlerini benimsiyor ve önemsiyoruz. Bu konuda sizlerle beraber olmak yolumuzu aydınlatıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi hepimizin ümidi sizlersiniz. Siz gençler geleceğimizin teminatısınız . Ülkemizin geleceği sizlerin elinde . Hep birlikte karanlık olan yolumu aydınlatacağız. Katılımlarınız için çok teşekkür ederim dedi.


İl Gençlik Politikaları Başkanı Murat Hocamoğlu; Partimiz Faruk Başkanımında dediği gibi yeni oluşan bir parti . Liyakate ve hukuka önem veren bir partiyiz . Düşüncelerimizi ve fikirlerimizi söylemekten korkmamalıyız. Sesimizi herkesin, her kesimin duyması gerekiyor . Herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve biz gençliğin geleceğe umutla bakacağı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı,saygın güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştireceğiz dedi.
İl Teşkilat işleri Başkanı Av. Serhat Küçükler; Partimiz tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmama, her koşulda gelişmiş bir demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri ve hukukun üstünlüğünü savunma, toplumun değerlerine, ihtiyaç ve taleplerine duyarlı olma, kendini değerlendirmede tevazu ve ahlakı temel alma, politika uygulamalarında tutarlılık, öngörülebilirlik ve bütüncül yaklaşımı esas alma ilkelerine bağlı kalacaktır.Bu bağlamda artık söz sahibi olmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz dedi.

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.