SAMANDAĞ’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 01:23

SAMANDAĞ’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU

reklam
SAMANDAĞ’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 14:29

172 views

SAMANDAĞ’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU

Samandağ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları programı belirlendi.

Samandağ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 23 Nisan 2019 Salı günü saat 09:00’da Samandağ Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak.

Programa göre, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, 23 Nisan 2019 Salı günü saat 10:00’da Samandağ’ın merkezdeki tüm okulların katılımı ile Samandağ Kapalı Spor Salonunda kutlama töreni yapılacak. Kutlama töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okullar hazırladıkları gösterileri halkın beğenisine sunacaklar.  Program sonunda ödül töreni gerçekleşecek. Ardından Yüksel Acun Anadolu Lisesi Bandosu eşliğinde yapılacak geçit töreninin ardından program sona erecek.

 

SEMBOLİK TEMSİLLER 22 NİSAN’DA YAPILACAK

22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 10:00’da Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Savcılık Makamı, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne öğrenciler tarafından makam  ziyaretleri gerçekleştirilerek öğrenciler makam koltuklarını sembolik olarak devralacak. (Haber

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.