Samandağ 31 Mart’ta İYİ olacak « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:09

Samandağ 31 Mart’ta İYİ olacak

reklam
Samandağ 31 Mart’ta İYİ olacak
Son Güncelleme :

12 Mart 2019 - 20:21

262 views

Samandağ 31 Mart’ta İYİ olacak

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Samandağ’ı karış karış gezmeye devam ediyor.

Samandağ’da gidilmedik mahalle, gezilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağım diyen Miçooğulları bu kapsamda, “Samandağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz’ü ziyaret etti. Açıkgöz ve beraberindeki vatandaşlara projelerini anlatan Miçooğulları, Açıkgöz’den destek sözü aldı.

Miçooğulları, daha sonra sırasıyla Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatif, Öz Samandağ Öğrenci Servisi Hilen Paketleme, Samandağ ADD, Şoförler ve Berberler odasını ziyaret etti. Samandağ ADD Samandağ İyi Parti Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları’na M. Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti. Miçooğulları daha sonra Samandağ ADD Başkanı Hayrettin Arıkan, Samandağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, TRULIFE Otelde SATİYAT üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret ettiği her yerde yoğun ilgi ve destek gören Miçooğulları, “Samandağ oylarınızla İYİ olacak. Yüzünüzü güneşe dönün ve karanlığı ardınızda bırakın. İYİ bir Samandağ için birlikte çalışalım, birlikte yönetelim” ifadelerini kullandı.

MİÇOOĞULLARI PROJELERİNİ AÇIKLADI

Samandağ için birbirinden kaliteli projeler hazırlayan Miçooğulları, yoğun uğraşları sonunda hazırladığı projeleri vatandaşa tanıttı. Miçooğulları’nın projeleri arasında, “Samandağ Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi ve Samandağ Eğitim Vakfı, Samandağ Giriş kapısı, sebze hali ve çok amaçlı salonlar, Meydan-Çevlik sahil yolu, kültürel miras projesi, çocuk parkları ve yeşil alanlar, sanayi sitesi, üreten kadınlara destek projesi, prestij caddeleri ve barınak projesi, mezarlık düzenleme, sahil yolu gibi çok önemi projelerin olduğu görüldü. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.