Saldırgan tencereden miğfer takıp zırh giymiş! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 13:11

Saldırgan tencereden miğfer takıp zırh giymiş!

Arnavutköy’de bir polisi şehit eden ve emniyet müdürünü yaralayan saldırganın, çatışmaya hazırlıklı olduğu ortaya çıktı.

reklam
Saldırgan tencereden miğfer takıp zırh giymiş!
Son Güncelleme :

17 Haziran 2016 - 9:22

149 views

İstanbul Arnavutköy’de önceki gün meydana gelen olayda, bir uyuşturucu satıcısıyla polis arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada polis memuru Ayhan Ölçer şehit olurken, yapılan  anonslar üzerine olay yerine giden İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da bacağından yaralanmıştı. Saldırgan ise Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından vurularak öldürülmüştü.

İÇİNE SÜNGER KOYMUŞ

Olayla ilgili İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede ilginç detaylara ulaşıldı. Saldırganın, çatışmaya girmeden önce, ortaçağı andıran özel bir zırh giydiği tespit edildi. Şüphelinin başına da içerisine sünger yapıştırılan tencereyi taktığı anlaşıldı. Saldırganın zırhında birkaç tane kurşun darbesi görüldü. 4 merminin zırhı delip Seyithan Genç’i öldürdüğü anlaşıldı.

O GECEKONDU YIKILDI

Çatışmanın yaşandığı gecekondu, polisin incelemelerinin bitmesinin ardından yıkıldı. Duvarlarda çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Yıkımın ardından gecekondudan geriye parçalanmış eşyalar ve moloz yığını kaldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.