ŞABAN KURT:”REYHANLI İÇİN TAM ZAMANI” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:45

ŞABAN KURT:”REYHANLI İÇİN TAM ZAMANI”

Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban KURT, Aday Adaylığı sürecine start verdi.

reklam
ŞABAN KURT:”REYHANLI İÇİN TAM ZAMANI”
Son Güncelleme :

11 Kasım 2023 - 10:15

261 views

ŞABAN KURT:”REYHANLI İÇİN TAM ZAMANI”

Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban KURT, Aday Adaylığı sürecine start verdi.

Hatay’ın en genç Reyhanlı Belediye Başkanı Aday Adayı olan Şaban Kurt, yaptığı açıklamayla; mevcut Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Reyhanlı Belediye Başkanı Aday Adayı Şaban Kurt mesajında şunları kaydetti.

DAHA BÜYÜK BİR VİZYONUN VE KALKINMANIN İLERLEME ZAMANI GELDİ

Kurt: “Uzun süredir devam eden bir ayrıcalıkla, Reyhanlı Belediyesi’nde görev almanın onurunu yaşıyorum. Bu süre zarfında, şehrimizin kalkınması ve ilerlemesi için hep birlikte olmanın gururunu taşıdım. Ancak, şimdi daha büyük bir vizyonun ve kalkınmanın ilerleme zamanı geldiğine inanıyorum.  Reyhanlı’yı sadece bir şehir olarak değil, Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacağı limanın bir parçası olarak görmek istiyorum.” Dedi.

GÖNÜL’DEN GÖNÜL’E BİR YOL VAR

Reyhanlı’yı çok sevdiğini belirten Reyhanlı Belediye Başkan Aday Adayı Kurt: “Bu şehirde doğdum, büyüdüm, eğitim aldım ve aile kurup çocuklarımı yetiştirdim. Reyhanlı Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım dönemde, şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için çok çalıştım. “Zaman zaman üstesinden gelemeyeceğimiz konularda ‘Gönül’den Gönül’e Bir Yol Var’ şiarıyla yanınızda yer alarak gönül birliği yaptım.” Diye konuştu.

HER ADIMIMIZ BU ŞEHRE UMUT KATACAK

Reyhanlı’yı kucaklayacak yeni bir dönemin başlangıcını ilan eden Reyhanlı Belediyesi Başkanı Aday Adayı Şaban Kurt: “ Şehrimiz, gençliğin enerjisi ve geleceğe olan tutkusuyla aydınlığa kavuşacak. Bir adımımız, bu şehre daha fazla renk, daha fazla hayat ve daha fazla umut katacak. Reyhanlı’yı Türkiye Yüzyıl’ının parlayan yıldızı yapmak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişe sahip çıkan, bugünü imar eden ve geleceği şekillendiren vizyonunu Reyhanlı’ya taşımak istiyorum. İlçemizi daha güzel, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir yapmak için altyapısını, ulaşımını, çevresini, kültürünü, turizmini, eğitimini, sağlığını, sporunu ve sosyal hayatını iyileştirmek için planlarım var.” Şeklinde konuştu.

REYHANLI İÇİN TAM ZAMANI

Bu duygu ve düşüncelerle Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyor, yaklaşan yerel seçimlerde Reyhanlı Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu kamuoyuna saygıyla arz ediyorum. Bugün, Reyhanlı’nın refahını birlikte inşa etmek, şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için yola çıkıyorum. Yepyeni bir hikâyenin gün doğumunda yol arkadaşlığınız için teşekkür ediyor, değişen, yenilenen ve güzelleşen bir Reyhanlı için; TAM ZAMANI diyerek yola çıkıyorum.          “ ifadelerinde bulundu.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.