Riyat Kırmızıoğlu’dan Yaren ve Eren’e duygu dolu veda « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:56

reklam

Riyat Kırmızıoğlu’dan Yaren ve Eren’e duygu dolu veda

CHP eski dönem Milletvekili adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, dün Arsuz’da yaşanan kazada hayatlarını kaybeden Yaren ve Eren’in cenaze törenine katıldı

Riyat Kırmızıoğlu’dan Yaren ve Eren’e duygu dolu veda
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 22:10

133 views

Riyat Kırmızıoğlu’dan Yaren ve Eren’e duygu dolu veda

CHP eski dönem Milletvekili adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, dün Arsuz’da yaşanan kazada hayatlarını kaybeden Yaren ve Eren’in cenaze törenine katıldı.

reklam

Törenin ardından sosyal medyadan duygu dolu ifadelerle iki minik cana veda eden Kırmızıoğlu, şu ifadeleri kullandı, “Sevgili Yaren ve Eren bizi affedin! Her çocuğun büyük hayalleri olur. Neredeyse bir yıldan beri hayallerini evlerde dört duvar içinde kısıtladık büyük ve güzel resimlerini yapamadı bu güzel yavrular, bize de bilime de yönetenlere de yeter bu ayıp. Dün bu güzel çocuklardan ikisi yaşama doymadan hayallerini yaşayamadan ailelerini bizleri dünyayı bırakıp aramızdan ayrıldılar. Onları biz yetişkinlerin hatalı kararları yanlış davranışları hoyrat tavırları kurallara uymayan yaşam tarzımız yaşamdan kopardı utanmamız lazım. Trafik bir kültürdür insanlığın ahlak çöküntüsü maalesef adına canavar denilen yetişkin cahiller ordusunu yarattı. Üzgünüm kızgınım hüzünlüyüm kırığım bu akşam. Sevgili yavrularımız Yaren ve Eren Altun mekanınız cennet olsun, yüce Allah sizlere rahmetini esirgemesin, Mehmet ve Sezin Altun kardeşlerimize sabır versin. Bu meleklere cennetinde yer ver Allahım. Toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk anlamında da biz yetişkinlere artık büyük görevler düşmektedir. Güzel çocukların anıları önünde saygıyla eğiliyorum.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.