Reyhanlı Patlamasında Gözaltı sayısı 4’e yükseldi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:29

Reyhanlı Patlamasında Gözaltı sayısı 4’e yükseldi

reklam
Reyhanlı Patlamasında Gözaltı sayısı 4’e yükseldi
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2016 - 14:04

444 views

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde Suriyeli Usam İsa ile Rahmi Hadad’ın öldüğü patlamayla ilgili 3 Suriyeli daha gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi.

Reyhanlı’ya 2 ay önce geldikleri belirlenen Usam İsa ile Rahmi Hadad, geçen çarşamba günü Şehit Sedat Pişen Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 2’nci katında hazırladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu öldü. Patlama sırasında mutfakta bulunduğu için yara almadan kurtulan adı açıklanmayan Suriyeli kadın ise gözaltına alındı.

Patlayıcının cinsi, ölenlerin herhangi bir terör örgütüyle bağlantıları olup olmadığı yönündeki araştırmalar devam ederken, Terör Mücadele Büro Amirliği ekipleri Suriyeli kadını sorguya aldı. Kadının verdiği bilgiler, olay yerinden elde edilen deliller ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu bugün Suriyeli 3 erkek gözaltına aldı.

Adları açıklanmayan Suriyeli’lerin sorgularının devam ettiği bildirildi. Ayrıca ölenler ve gözaltındakilerin cep telefonlarının kayıtlarının da ayrıntılı olarak incelendiği belirtildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.