Öztürk: Yalanla siyaset yapılmaz « Hatay Yeni Haber Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 09:41

Öztürk: Yalanla siyaset yapılmaz

Yakın zamanda DEVA Partisi’nden istifa eden Hasan Öztürk ile DEVA Partisi Antakya İlçe Yönetimi arasındaki söz düellosu sürüyor.

reklam
Öztürk: Yalanla siyaset yapılmaz
Son Güncelleme :

30 Nisan 2022 - 15:10

667 views

Öztürk: Yalanla siyaset yapılmaz

Yakın zamanda DEVA Partisi’nden istifa eden Hasan Öztürk ile DEVA Partisi Antakya İlçe Yönetimi arasındaki söz düellosu sürüyor.


DEVA Partisi’nden yapılan açıklamada partiden ihraç edildiği belirtilen Öztürk’ün DEVA Partisi’nden istifa ettiğini ispatıyla yayınladığı açıklama tartışmaya yeni bir soluk getirdi. Öztürk, partinin savrulduğunu ve bayramın ardından itibaren istifaların hızlanacağını belirtti. Öztürk, konuyla ilgili yayınladığı açıklamada; “YALAN ile siyaset yapılmaz ancak bunlar yalanlara o kadar alışmışlar ki kendi yalanlarına kendilerini bile inandırmaya çalışıyorlar. Neymiş efendim onlar beni ihraç edeceklermişti zaten yada ihraç etmişler.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

BEN DEVA PARTİSİNDEN 26.04.2022 TARİHİNDE İSTİFA ETTİM. BU FOTOĞRAFTA KANITIDIR. YALANCILAR SİZDE ORTAYA DEVLETİN RESMİ BİR KANITINI KOYUNDA GÖRELİM. BU DA SİZE KAPAK OLMUŞTUR HERHALDE. ZATEN YALANCI VE REZİLSİNİZ DAHA DA REZİL OLUN DİYE PAYLAŞIYORUM. Şunu bilin HASAN ÖZTÜRK ismi hepinizden büyüktür. Hatta şu HATAY’da en büyük saydığınızdan bile daha büyüktür. Ben ÇİRKİN insanlarla mücadele vermişim sizin ERGİN hareket ve oyunlarınız bana vız gelir. Ben asla hayatımı siyaseten idame ettirmedim , toplum içerisinde siyaseten var olmadım, siyaseten yalanlar söylemedim ben dişimle tırnağımla hep mücadele verdim.

Reklam

Doğru duvar yıkılmaz kardeşim ve ben doğru duvarım. O yüzdendir ki beceriksiz ilçe başkanı yalanında yine becerili olamadı. Bu ekran Deva Partisi resmi teşkilat üye sayfasından alınmıştır. Bu sayfa aynı zamanda Devlete bağlıdır. Son 1 ayda 80 kişi HATAY’da istifa etmiştir. İl başkanı partide her kişiden 3 üye istemiş ancak partidekiler üye bile bulamıyorlar çünkü partide büyük bir erime var herkese yalan herkese mavi boncuk ama millet yemiyor artık. Seçimlerde HATAY’da yaptıkları üye sayısı kadar oy alamayacak yöneticilerden bahsediyoruz. ESKİ DOST OLARAK TAVSİYEMDİR !!! YOL YAKINKEN DEFOLUN GİDİN !!! Bari yapabilen becerebilen arkadaşlar gelsinde iktidarın karşısında birşeyler yapabilsinler. Daha bayram sonrasında da istifalar devam edecektir. Siz bana çamur atsanızda çamur sizin üzerinizdedir. İnşallah yalan yanlış açıklamalara devam edersinizde (yerse tabii) bende ne var ne yok ortaya dökerim. YANLIŞ ADAMA ÇATTINIZ” ifadelerini kullandı.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.