Öztürk: Mekanın sahibi geri geldi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:11

Öztürk: Mekanın sahibi geri geldi

reklam
Öztürk: Mekanın sahibi geri geldi
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 9:27

330 views

Öztürk: Mekanın sahibi geri geldi

Deva Partisi’de Antakya Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

reklam

Mekanın sahibi diyerek ivgüler düzdüğü Sadullah Ergin’in deneyimiyle Hatay’da ve ülke genelinde yapacaklarıyla büyük yankı uyandıracağına inandığını belirten Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “USTA iş başında ve Mekânın Sahibi Geri Geldi, Birilerini Pistten Alalım. O, Sadullah Ergin. Türkiye Cumhuriyeti Adalet Eski Bakanı ve modern HATAY’ın Gerçek Mimarı. Şimdi ise Deva Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. DEVA Partisi Antakya İlçe Kongresi öncesi teşkilata seslenişinde HATAY kongre görsün biraz çalışın çocuklar dediğinde, biz teşkilatlar olarak BİRAZCIK çalıştık. Neticesi ise ister yatay çekimle ister dikey çekimle salona sığmayan 3000 kişi, salon dışı 3000 kişi ayrıca her gidilen yerde gösterilen büyük teveccüh. Bunu neden mi yazdım. Koskoca Cumhurbaşkanını getirdiklerinde kocaman alana 2000 kişi toplayamayan birilerine örnek olsun diye.

Malum iktidar partisi bugüne kadar kelle başı sayıya çok önem verdi. Ancak diyoruz ya mekanın sahibi geri geldi. Deva Partisi dip dalga olarak memleket emanetini almaya geliyor” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.