Özdoğru BBP İl Başkan adayı olduğunu açıkladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:17

Özdoğru BBP İl Başkan adayı olduğunu açıkladı

Hatay’ın başarılı ve tanınmış iş insanlarından Mahmut Özdoğru, önümüzdeki günler de  yapılacak il olağan kongresinde ,Büyük Birlik Partisi Hatay il başkan adayı olduğunu açıkladı.

reklam
Özdoğru BBP İl Başkan adayı olduğunu açıkladı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2022 - 15:58

313 views

Özdoğru BBP İl Başkan adayı olduğunu açıkladı

Hatay’ın başarılı ve tanınmış iş insanlarından Mahmut Özdoğru, önümüzdeki günler de  yapılacak il olağan  kongresinde ,Büyük Birlik Partisi Hatay il başkan adayı olduğunu açıkladı.

Reklam

Hatay’da partinin tek liste ile tek çatı altında toplanmasının daha uygun olacağını açıklayan Özdoğru yaptığı açıklamada; “Büyük Birlik Partisi tarafından önümüzdeki günler de yapılması planlanan Hatay İl olağan kongresinde il başkan adayı olduğumu kamuoyuna duyururum.

Yapılması planlanan kongre kararında birlik ve beraberlik içerisinde tek liste ile tek aday olarak kardeşlik ve birlik içerisinde bir kongre yapılması temennimdir.

Genel başkanımız Mustafa Destici’ye tekrardan şükranlarımı sunuyor, Hatay’da kalbi Muhsin Yazıcıoğlu ve Büyük Birlik Partisi’ne Atan tüm dava arkadaşlarımı aynı çatı altında buluşup Hatay’ı kalkındırmaya davet ediyorum. Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum hayırlı günler diliyorum” dedi.

Özdoğru’nun açıklamalarına bazı partililer tam destek verdi.

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.