Osmaniye’deki Trafik Kazası « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:16

Osmaniye’deki Trafik Kazası

reklam
Osmaniye’deki Trafik Kazası
Son Güncelleme :

06 Haziran 2016 - 14:38

181 views

Osmaniye’de geziye giden ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi meydana gelen kazada 14 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralandı. Yakınlarından haber alamayanlar, Beş Temmuz İlkokulu’na akın etti.
Osmaniye-Kozan karayolu Cevdetiye köyü yakınlarında İskenderun ilçesinden geziye giden öğrencileri taşıyan midibüs DSİ’ye ait sulama kanalına devrildi. Kazada 1’i öğretmen 6’sı öğrenci, 7 veli hayatını 14 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralanmıştı. Namık Kemal Caddesi’nde bulunan gelen öğrenci yakınları, haber almak için okul bahçesinde çevresinde beklemeye başladılar. Öğrenci ve veli yakınlarının okul bahçesinde bekleyişi sürüyor.
Öğrencileri geziye Milli Eğitim Müdürlüğü’nden izin almayan sınıf öğretmenlerinin götürdüğü ortaya çıktı. Sınıf Öğretmeni Ahmet Cebeci’de kazada hayatını kaybetti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.