NÜFUS YOĞUNLUĞU EN BÜYÜK MAHALLELERDEN BİRİ OLAN NARLICA MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 10:52

NÜFUS YOĞUNLUĞU EN BÜYÜK MAHALLELERDEN BİRİ OLAN NARLICA MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

reklam
NÜFUS YOĞUNLUĞU EN BÜYÜK MAHALLELERDEN BİRİ OLAN  NARLICA MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 12:54

233 views

NÜFUS YOĞUNLUĞU EN BÜYÜK MAHALLELERDEN BİRİ OLAN

NARLICA MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerden biri olan Narlıca Mahallesi’nde başlattığı kapsamlı temizlik çalışmalarına ikinci gününde de devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Narlıca Mahallesi’nde ana arterlerde ve refüjlerde yıkama, tüm sokaklarda süpürge ile temizlik, küçük su arıklarında biriken atıkların temizlenmesi, moloz ve hafriyat atıklarının kaldırılması gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin 95 mahallesinde yürüttükleri hizmet kapsamında konteyner tasfiye, sokaklarda süpürge aracı ile temizlik, gece ve gündüz yıkama, kepçe – kamyon yardımı ile moloz ve hafriyat atıklarının kaldırılması, park, yeşil alan, ibadethane ve okul bahçelerinde temizlik gibi pek çok hizmetini özveri ile hız kesmeden sürdürüyor. (Haber Haber)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.