MİNİK ELLERDEN BÜYÜK HAYALLER « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:11

MİNİK ELLERDEN BÜYÜK HAYALLER

reklam
MİNİK ELLERDEN BÜYÜK HAYALLER
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2017 - 16:16

193 views

Defne Belediyesi’nin çocuklara yönelik kurduğu Defne Gençlik Kültür ve Sanat Evi’nin Karikatür Sınıfı, çocukların renkli hayal dünyalarıyla neşe saçıyor.

Açıldığından bu yana çocukların yoğun ilgi ve merakıyla dolup taşan Karikatür dersleri, şu sıralar yaz tatilinde olan çocukların zamanlarını olumlu yönde değerlendirdikleri bir aktivite haline geldi.

Daha verimli çalışılabilmesi açısından Karikatür derslerini yaşa göre üç ayrı gruba ayırdıklarını ifade eden Defne Gençlik Kültür ve Sanat Evi Karikatür Eğitmeni İlker Mansuroğlu: “Defneli çocuklarımızın, Karikatür derslerimize büyük bir coşku ve hevesle katılım göstermeleri bizi motive ediyor. Minik elleri ile yarattıkları büyük hayallere hayran olmamak elde değil. Yaratıcılık ve düşünme gücü konularında oldukça etkili olduğunu düşündüğümüz Karikatür derslerimiz, her geçen gün büyüyen sayımızla birbirinden renkli çizimlere konu oluyor. Minik karikatüristlerimize bu coşkuyu yaşamalarını sağlayan, Gençlik Kültür ve Sanat Evi ile çocuklarımıza, kültür sanat ve çeşitli derslerden yararlanma fırsatını tanıyan Defne Belediye Başkanımız Sayın Dr. İbrahim Yaman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.