MİLLİ GURURUMUZ TUTYA YILMAZ TED HATAY KOLEJİNDE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:49

MİLLİ GURURUMUZ TUTYA YILMAZ TED HATAY KOLEJİNDE

reklam
MİLLİ GURURUMUZ TUTYA YILMAZ TED HATAY KOLEJİNDE
Son Güncelleme :

09 Kasım 2017 - 14:02

160 views

MİLLİ GURURUMUZ TUTYA YILMAZ TED HATAY KOLEJİNDE

2016 Rio Olimpiyatları’nda yarışan ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil etmeye hazırlanan milli sporcu Tutya Yılmaz TED Hatay Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Her kademeden öğrencilerle buluşup profesyonel anlamda spor ile eğitim hayatının planlı bir şekilde yürütülebileceği konusunda öğrencilerimize tecrübelerinden bahseden Tutya Yılmaz TED Hatay Koleji öğrencilerine başarı hikayesini anlatan bir konuşma yaptı.

Söyleşi sonrasında TED Hatay Koleji jimnastik takımı ile bir araya gelen Tutya Yılmaz başarılı birer sporcu olmaları yolunda ilerlemeleri için önerilerde bulundu. Minik TED’ li jimnastikçiler milli sporcu Tutya Yılmaz’ı yakından tanımanın mutluluğunu yaşadılar. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.