MİLLETVEKİLİ SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK DEFNE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:40

MİLLETVEKİLİ SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK DEFNE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK Defne Muhtarlar Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

reklam
MİLLETVEKİLİ SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK DEFNE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

06 Eylül 2019 - 13:31

258 views

Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK Defne Muhtarlar Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK Defne Muhtarlar Derneği ziyaretine Defne Muhtarlar Derneğine bağlı Muhtarlar ile beraber,Ak Parti Defne İlçe Başkanı Kenan TÜRKMEN, Ak Parti Defne Gençlik Kolları İlçe Başkanı Haşim DOĞRU ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK, ‘’Beni burada ağırladığınız için başta Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin DEMİREL olmak üzere tüm muhtarlara teşekkür ederim.’’ Dedi. Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK ayrıca, her zaman muhtarların yanında olduğunu, sorunlarını çözmek için elinden geldiğini yapacağını belirtti.

Ziyaret sırasında ayrıca bir konuşma yapan Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin DEMİREL:’’ Bizleri onure edip ziyaretimize gelen Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK ve ilçe yönetimine teşekkür ederiz. Biz muhtarlar, mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirlemek, mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerini yürütmek, mahalle ile ilgili konularda görüş bildirmek, diğer kurumlarla iş birliği yapmak ve kanunlarla verilen diğer görevleri yapmakla yükümlüyüz. Bazen görevlerimizi yaparken bazı sorunlar ile karşılaşabiliyoruz. Sorunları çözümü konusunda tıkandığımız, anlar da oluyor. Bu gibi durumlar da sizler gibi, Devletin çekirdek yapısı olan Yasama Yürütme ve Yargının önemli bölümü olan Yasama yapısının üyelerinden gerekli desteği görmek istiyoruz. Bu gibi destekelri vereceğinizden de kuşkumuz yok.’’ Dedi.

Ziyaret sırasında Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK, muhtarlar ile karşılıklı sorunları istişare edip, çözüm konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunurdu.

Ziyaret sonunda da toplu fotoğraf çekildi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.