MİÇOOĞULLARI’NA ESNAFTAN TAM DESTEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 06:04

reklam

MİÇOOĞULLARI’NA ESNAFTAN TAM DESTEK

MİÇOOĞULLARI’NA ESNAFTAN TAM DESTEK
Son Güncelleme :

11 Mart 2019 - 17:28

231 views

MİÇOOĞULLARI’NA ESNAFTAN TAM DESTEK

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Pazar esnafını ziyaret etti.

Her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğunu vurgulayan Miçooğulları’nı yoğun ilgiyle karşılayan Miçooğulları’na Pazar ziyaretinde İYİ Parti Samandağ İlçe Başkanı Mercan Aslan, meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Kadınlardan ve gençlerden yoğun destek gören ve başkan Seyran sloganlarıyla karşılanan İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, “Kadın haklarını en fazla savunan aday benim. Genel Başkanımız da bilindiği üzere kadın. Sizin haklarınızı savunmak ve korumak için desteklerinizi istiyorum. Hatay’da İYİ Parti olarak aday çıkarmadık. HBB adayımız Lütfü Savaş’tır. Ben de İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı’yım. Tüm aday arkadaşlarıma seçimlerde başarılar diliyorum. Biz İYİ bir Samandağ, İYİ bir yönetim için adayız. Ben İYİ bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Vereceğiniz oylar sonucunda bize verilen her göreve razıyız. Desteklerinizle Samandağ, Hatay ve Türkiye İYİ olacak. Esnafın durumunu biliyorum. Ben de, meclis üyesi adaylarım da esnaf. Esnafın halinden en iyi esnaflar anlar. Karanlığı arkanızda bırakın. Yüzünüzü güneşe dönün” dedi.

Vatandaşların taleplerini not eden Miçooğulları, sorunların çözümü için konuların takipçisi olacağını ifade etti. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Miçooğulları, Samandağ’da yaşayan Hıristiyan vatandaşların kutladığı Rahipler Günü etkinliğine katıldı.

(Haber/Fotoğraf :Levent AŞKAR)

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.