MİÇOOĞULLARI SAMANDAĞ HALKININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:09

MİÇOOĞULLARI SAMANDAĞ HALKININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU 

reklam
MİÇOOĞULLARI SAMANDAĞ HALKININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU 
Son Güncelleme :

09 Mart 2019 - 18:28

164 views

MİÇOOĞULLARI SAMANDAĞ HALKININ GÖNLÜNDE TAHT KURDU 
İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları 31 Mart seçimleri öncesinde Samandağ’da vatandaşlara projelerini anlatmaya devam ediyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Samandağ’a bağlı mahallelerde yaşıyan ve bu mahallelerde  hizmet veren fabrikalarda çalışan emekçi kadınları unutmayan Miçooğulları kadınların günlerini kutladı ve tüm kadınlara çiçek verdi.

Her gittiği yerde Başkan gibi karşılanan ve kendisi için sloganlar marşlar yazılan Miçooğulları genç ve dinamik olmasının avantajıyla gece gündüz demeden Samandağ’ın mahallelerinde vatandaşlara başkan seçildiği günden itibaren yapacağı çalışmaları anlatıyor. Vatandaşın derdini dinleyen Miçooğulları, tüm kesimlerden yoğun destek görüyor. Her girdiği evden kendisine destek yağan genç başkan adayı, 31 Mart seçimleri arifesinde ilçede fırtına gibi esiyor.

Başkan Adayı Miçooğulları, Samandağ’da son olarak Deniz Mahallesi, Yeni Mahalle, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Yeşilada Mahallesi, Tekebaşı Mahallesi, Meydan Mahallesi ve Samandağ merkez çarşısında seçim çalışmalarını sürdürdü. Burada kadınlarla bir araya gelen Miçooğulları, Samandağ Belediyesi’nin eşitlikçi yönetim anlayışıyla tüm vatandaşlara hizmet,met edeceğini söyledi.

Samandağ’ın tanınan simalarından olmasının avantajını da kullanan genç başkan adayı Seyran Miçooğulları, Samandağ’ı her anlamda güzelleştirmek için Başkan adayı özellikle gençlerin ve kadınların oylarına talip olduğunu yineledi. Miçooğulları, seçim bitene kadar vatandaşla buluşmalara devam edeceğini söyledi.

(Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.