Metro Transport gücüne güç kattı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:59

Metro Transport gücüne güç kattı

Hatay’da iş dünyası pandeminin izlerini silmeye devam ediyor.

reklam
Metro Transport gücüne güç kattı
Son Güncelleme :

17 Nisan 2021 - 13:07

748 views

Hatay’ın iş dünyasının önemli firmalarından Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu’nun sahibi olduğu Metro Transport firması, Ekrem TIR Galerisi firmasından aldığı iki adet TIR ile gücüne güç kattı.

Yaptığı başarılı çalışmalarla adını uluslararası arenada duyuran Metro Transport, hizmet yelpazesini genişletmek amacıyla filosuna kattığı 2 adet Çekici Mercedes Axor ve 2 Adet Fruehauf Frigorifik araçları teslim aldı. Teslim töreninde Süleyman Mengüllüoğlu ile birlikte oğlu Oğuz Mengüllüoğlu da hazır bulundu.

Hatay’ın ürünlerini uluslararası pazarlara taşımak amacıyla hizmet veren Metro Transport firması böylece, durgun olan ekonomik alanda önemli bir iş gerçekleştirmiş oldu.

Yapılan anlaşma ile TIR’ların satışının ardından teslimi de yapılırken, Metro Transport sahibi Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu, Ekrem TIR Galerisi yetkilisi Hayrettin Kondakçı’ya teşekkür etti. Hayrettin Kondakçı da kendilerini tercih ettiği için Mengüllüoğlu’na teşekkür ederek, hayırlı işler diledi. Süleyman Mengüllüoğlu da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Kondakçı ailesine teşekkür etti. Araç teslim töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN