Mehmet NUR: “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM, HALKIN SESİYİM” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 06:02

Mehmet NUR: “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM, HALKIN SESİYİM”

reklam
Mehmet NUR: “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM, HALKIN SESİYİM”
Son Güncelleme :

10 Aralık 2018 - 10:57

524 views
Mehmet NUR: “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM, HALKIN SESİYİM”
Sosyal medya ve yerel basın aracılığıyla, İnsanların yaşam alanlarının daha modern ve yaşanabilir standartlara getirilmesini amaç edinerek yaptığı girişim ve çalışmaların yanı sıra, çevreye olan duyarlı kişiliğiyle  tanıdığımız Mehmet Nur sosyal medya hesabından yayımladığı  paylaşıma konu olan söylentilere hitaben cevap hakkını kullanarak,maruz kaldığı gerçek dışı itham sahiplerini utandıracak nitelikteki açıklamalarına haber sitemizde yer vermemek, duyarlı ve girişimci insanlarımızın maruz kalacağı bu gibi  ithamlara suç ortağı olmak demektir.
 
Mehmet Nur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada:” Öncelikle şunu vurgulamak istiyorum. Hiç kimsenin adamı değilim ve hiçbir zaman olmadım..
Tek isteğim  yaşam alanlarımızın olması gereken standartlara kavuşturulması ve insanların hakkettiği koşullarda yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak, vesile olmaktır.
Dün eleştirdikleri mi bugün savunduğum için dedikodular, kınamalar ve eleştiriler yağmaya başladı. 
Eleştirilerimi yaparken:
Dikkatleri, yanlış olan ve toplumu olumsuz yönde etkileyen faktörlere çekmeyi amaç edinip, yapılan doğru,güzel hizmet ve düşünceleri göz ardı etmemeye çalıştım.
Gördüğüm ve gerçekten düşündüğüm neyse onu söyledim. 
Kimseye yalakalık yapmadım, analiz yaptım. Dün yanlış yapanları eleştirip, olması gerekenleri savunurken, bugün yapılan doğruları yada dünün doğrularına karşın, bu günün yanlışlarını görmezden gelmek hiç bir vicdana sığmaz.
Ortalıkta dönen birçok olumsuz dedikodular var maalesef.. 
Çünkü yanlış yapıldığı zaman eleştirip doğru yaptıklarında övüyorum ya; işte bu nedenle dönek yakıştırması yapılıyor. Ancak hiçbir zaman böyle bir gaye içerisinde olmadım.
Allah’tan başka kimsenin önünde  asla eğilmem. Başıma gelebilecek en büyük felaket ölümse o da Allah’ın takdiridir. Dolayısıyla ölümden korkmam. Yaptığım eleştiriler inandığım içindir. Kimseye yalakalık yapmak uğruna şahsiyetimden ödün vermem. Başkaları beni sevsin ve takdir etsin diye de çaba göstermem. 
Göründüğümden farklı olmaya çalışmam, içimden geldiği gibi hareket ederim. Kimseye boyun eğmem. Cesaretimi hiçbir zaman kaybetmedim. Çünkü Allah’tan başka hiç kimseye güvenmem ben. O yüzden kendi mücadelemi hep kendim verdim” 
hayatta en önemli ve en güzel şeyin insanın insana saygı göstermesi olduğunu da belirtmekte fayda görüyorum. 
Ancak keşke insanların egoları bu kadar havalarda olmasa. Keşke insanlar kendilerini bu kadar yükseklerde görmeseler de kimseyi aşağılamasalar. O zaman her şey daha iyi, daha güzel olurdu. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ve birbirimize insanca sahip çıkmalıyız” dedi. (Haber: Levent AŞKAR)
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.