MEHMET KORMAN: HATAY İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 04:31

MEHMET KORMAN: HATAY İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK

reklam
MEHMET KORMAN: HATAY İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK
Son Güncelleme :

13 Haziran 2018 - 14:43

299 views

MEHMET KORMAN: HATAY İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK

İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Korman, 24 Haziran erken genel seçimleri öncesinde vatandaşlarla ve ilin kanaat önderleri ile buluşmaya devam ediyor.

Korman Hatay’ın İskenderun ilçesinde çarşı esnafı, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İskenderun’daki ziyaretlere İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Korman ile birlikte İYİ Parti İskenderun ilçe başkanı Hakan Onfidan, İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Şahizar Seber, İYİ Parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.

İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Korman İskenderun temasları kapsamında ilk olarak Doktorlar Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Daha sonra Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hikmet Sağlam’a ziyaret gerçekleştiren Korman ardından Çay Mahallesi muhtarı Erdal Çamlıbel ve esnafları ile sohbet etti.

KORMAN’A SEVGİ SELİ

Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı tarafından büyük bir teveccühle karşılanan Korman burada esnaflara 24 Haziran seçimlerinde izledikleri yol haritasını anlattı. Esnafların yanı sıra ilin ileri gelen isimleri ile de bir araya gelen Korman İnşaat Mühendisi Tevfik Yıldız tarafından karşılandı. Yıldız’a misafirperverliği için teşekkür eden Korman ziyaretlerine hız kesmeden devam etti. Merkez Ayakkabıcılık işletmecisi Nihat Açıkalın ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Korman’a 30 yıllık Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’a da nezaket ziyaretinde bulundu ve siyaset ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

KORMAN: HATAY İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK

Korman, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çizdiği yolda emin adımlarla güneşli bir Türkiye hayaliyle yola çıktıklarını belirterek, “Bizler inanıyoruz ki İYİ’lerin hareketi olan İYİ Parti ile Hatay’da önemli bir ivme yakaladık. Bizlere her gittiğimiz yerde gösterilen ilgi İYİ Parti’nin doğru yolda olduğunu göstermektedir. Yeni kurulmamıza rağmen İYİ Parti tüm barajları yıka yıka, tüm engelleri aşa aşa, zulme karşı dik duruş sergileyerek emin adımlarla 24 Haziran seçimlerine giriyor. Halkımız bize güveniyor. Eminim ki bizleri kendilerinin temsilcileri olarak Ankara’ya göndereceklerdir. Hatay İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Zaferin meşalesi, kurtuluşun güneşi Hatay’dan yükselecek. Bizlere ilgi ve alakalarını eksik etmeyen tüm Hataylı hemşehrilerime teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.