Kocaoğlan adaylığını açıkladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 06:04

Kocaoğlan adaylığını açıkladı

Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkan Adayı Bekir Kocaoğlan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde adaylığını açıkladı. 

reklam
Kocaoğlan adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

22 Haziran 2022 - 11:03

290 views

Kocaoğlan adaylığını açıkladı

Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkan Adayı Bekir Kocaoğlan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde adaylığını açıkladı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Kocaoğlan yaptığı açıklamada; “Değerli Eğitim Bir Sen Hatay Ailesi, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 14 Şubat 1992 tarihinde demokrasinin tabana yayılması ve sivil toplumun güçlendirilmesi amacıyla merhum Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulan ve başta üyelerinin olmak üzere tüm eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolundaki çalışanların ortak ekonomik, sosyal, kültürel, demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için mücadelesini sürdüren sendikamızın 2022 Kasım ayında yapılacak olan seçimde Hatay 1. Nolu Şube Başkanlığı için adayım.

Reklam

Dürüstlüğü en büyük erdem gören, ideolojik kutuplaşmalara karşı çıkan, düşünceyi önemseyen, her türlü zulüm, zorbalık ve haksızlığa karşı duran, toplumun maddi ve manevi değerlerini yücelten, yerelden genele doğru eğitim çalışanlarının sorunlarına odaklanan bir anlayışla, yapıcı, uzlaşmacı, alanında donanımlı, çalışkan, ilkeli, dinamik bir ekiple sendikacılık yapmak üzere sizlerin desteğine talibiz. Güçlü bir Türkiye için güçlü STK’lar gereklidir. Eğitim Bir Sen çeyrek asırlık tarihinde gücünü üyelerinden aldığı destekle ispatlamış bir sendikadır. Bu duygularla Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanlığına adaylığımı ilan eder, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlarım” ifadelerini kullandı.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.