Koçak: Yaşanan elim olaylardan çıkarılması gereken dersler var! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:44

Koçak: Yaşanan elim olaylardan çıkarılması gereken dersler var!

Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak ülkemizde son günlerde üst üste yaşanan felaketlerle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.  

reklam
Koçak: Yaşanan elim olaylardan çıkarılması gereken dersler var!
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 15:56

135 views

Koçak: Yaşanan elim olaylardan çıkarılması gereken dersler var!

Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak ülkemizde son günlerde üst üste yaşanan felaketlerle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

reklam

Başkan Koçak açıklamasında, “Ülkemiz son zamanlarda zorlu bir süreçten geçiyor diyen Koçak, Kuzey Irak harekat bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlarken Karadeniz’den gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu öğrendik ve acımız daha da katlandı. Yaşanan felaketin yaralarını sarmak üzereyken birçok noktada çıkan orman yangınları ülkemizi bir ateş sarmalı içerisine aldı. Maalesef bu felaketlerde de hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Ormanlık alanlarda doğal yaşamlarını sürdüren binlerce canlı telef oldu. Henüz bu felaketleri bertaraf etmek için çabalarken Konya’da 7 vatandaşımızın acımasızca öldürülmesi haberiyle bir kez daha sarsıldık. Tüm bu kötü olayların son bulmasını ümit ederken 5 gündür kendisinden haber alınamayan gencecik kardeşimiz Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşice katledilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde birçok acının, felaketin üstesinden gelmiştir. Hep birlikte bu felaketlerin üstesinden de geleceğimize inancım tamdır. Yaşananlar karşısında vatandaşlarımızı sükûnete, olayları aklıselim şekilde takip etmeye ve yorumlamaya davet ediyorum. Bu yaşanan elim olaylardan herkesin çıkarması gereken dersler vardır. Bu acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin bundan sonra hakkıyla alınması, bu olaylara sebebiyet verenlerin ortaya çıkarılarak en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir. Yaşanan acı olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.