KIZILAY HATAY’A BÜYÜK ÖDÜL « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 09:53

KIZILAY HATAY’A BÜYÜK ÖDÜL

Kızılay Hatay şubesi, çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor.

reklam
KIZILAY HATAY’A BÜYÜK ÖDÜL
Son Güncelleme :

04 Aralık 2022 - 22:04

254 views

KIZILAY HATAY’A BÜYÜK ÖDÜL

Kızılay Hatay şubesi, çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor.


Başkan Kudret Özbakış öncülüğünde gerçekleşen çalışmalarla takdir toplayan Kızılay Hatay Şubesi, İstanbul’da bir ödüle daha layı görüldü.

İstanbul Halic Kongre Merkezinde düzenlenen törende Kızılay Hatay şubesine Kızılay gönüllü sitesi olan gonullu.org’u en aktif kullanan şube olmasından dolayı ödül verildi. Ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, IFRC Türkiye Heyet Başkanı Ruben Cano Revillas ve birçok kurum kuruluş yetkilisi hazır bulundu.

Yoğun katılımla düzenlenen gönüllülük konusunda birçok kurum ve kuruluşa ödüllerin verildiği “ULUSLARARASI KIRMIZI YELEK GÖNÜLLÜLÜK ÖDÜL TÖRENi”nde Kızılay gönüllü sitesi olan GONULLU.ORG en etkin şekilde kullanan il olarak Hatay, bu ödüle layık görüldü. Ödülü Kızılay Hatay Şube Başkanı Kuret Özbakış aldı.


ÖZBAKIŞ’TAN EKİBE TEŞEKKÜR
Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, ödülün kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Özbakış açıklamasında; “Bu gururu Hatay’a yaşatan başta ekibimize, Antakya Kızılay Şube Başkanımıza ve ekibine Hatay halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.