KIRIKHAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER HAFTASINDA  ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:18

KIRIKHAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER HAFTASINDA  ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

reklam
KIRIKHAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER HAFTASINDA  ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 3:04

188 views

KIRIKHAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER HAFTASINDA  ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri programı kapsamında Kırıkhan’da 14 Temmuz Cuma günü Ulu Camide Cuma namazı sonrası Hatim Duaları ve Mevlid-i şerif ile birlikte 15 Temmuz temalı Resim Sergisi gerçekleştirildi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ulu camide gerçekleştirilen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Bu eşi ve benzeri olmayan kutlu gecede yaşananlar tarih boyunca, nesilden nesile aktarılacak yaşanmış gerçek bir kahramanlık destanıdır. Yüce Rabbim, bizlere bir kez daha 15 Temmuz karanlık gecesini yaşatmasın. İlçe halkımızın da katılımıyla 15 Temmuz karanlık gecesinden dersler çıkararak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi perçinleyip Şehitlerimizi yadetmek amacıyla bugün Ulu Camide Hatim Duaları ve Mevlid-i şerifler okundu. Yaptığımız duaları tüm şehitlerimizin ruhlarına gönderdik. Rabbim makamında kabul eylesin inşallah.

Cuma namazı sonrasında ise 15 Temmuz Darbe gecesiyle ilgili Ulu Cami bahçesinde düzenlediğimiz Resim sergisini vatandaşlarımızın ziyaretine açtık. 15 Temmuz gecesi ise tüm vatandaşlarımızın katılımıyla Halk Yürüyüşü, Şehitler Anıtı ve Yeni Atatürk Büstünün açılışı ile 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleriyle birlikte Demokrasi nöbetlerini gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.