KAZAK KADIN GİRİŞİMCİLER TOBB’DA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:48

KAZAK KADIN GİRİŞİMCİLER TOBB’DA

reklam
KAZAK KADIN GİRİŞİMCİLER TOBB’DA
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 13:03

177 views

KAZAK KADIN GİRİŞİMCİLER TOBB’DA

Kazakistan Girişimciler Odası Kadın Girişimciler Konseyi,15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10.00’da TOBB’un ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya katılacak.

Toplantının açılış oturumunda, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kazakistan Devlet Sekreteri Gulshara Abdykalikova, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Ruhsar Pekcan, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Berna İlter ile Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası ve Kadın Girişimciler Konseyi Başkanı Lazzat Ramazanova birer konuşma yapacak.

Açılış konuşmalarının ardından, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası ve Kadın Girişimciler Konseyi arasında işbirliği anlaşması imzalanacak.

PROGRAM:

Tarih  : 15 Şubat 2018 Perşembe (Yarın)

Saat    : 10.00

Yer     : TOBB İkiz Kuleler – Sosyal Tesisleri

  Dumlupınar Bulvarı No:252 / ANKARA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.