KAYMAKAM BÜLENT UYGUR, KORE GAZİSİ KAMİL TATLIŞEKER’İN CENAZESİNE KATILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 18:30

KAYMAKAM BÜLENT UYGUR, KORE GAZİSİ KAMİL TATLIŞEKER’İN CENAZESİNE KATILDI

reklam
KAYMAKAM BÜLENT UYGUR, KORE GAZİSİ KAMİL TATLIŞEKER’İN CENAZESİNE KATILDI
Son Güncelleme :

04 Mart 2018 - 8:37

154 views

KAYMAKAM BÜLENT UYGUR, KORE GAZİSİ KAMİL TATLIŞEKER’İN CENAZESİNE KATILDI

 Altınözü Kaymakamı Bülent UYGUR, Merhum Kore Gazimiz Kamil TATLIŞEKER’in cenazesine katıldı.

Vefat eden Kore Gazisi Kamil TATLIŞEKER’in (88) cenazesi Altınözü ilçesinin Dokuzdal Mahallesinde toprağa verildi. Cenaze törenine Altınözü Kaymakamı Bülent UYGUR, Altınözü İlçe Garnizon Komutanı P. Ütğm. Gürcan IŞIN, Altınözü Soysal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Şahin AYVAZOĞLU, Altınözü İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü AHMET ZÜMRE, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNER, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf BULANIK, Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem TÜRK, kurum müdürleri, askeri erkân, merhumun ailesi, sevenleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Antakya Mezarlık Kompleksi’nden alınan gazinin Türk bayrağına sarılı tabutu Dokuzdal Mahallesi Camisine getirildi. Törende kısa bir konuşma yapan Altınözü Kaymakamı Bülent UYGUR: “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de gerçekleştirilen operasyonda 8 Kahraman Mehmetçiklerimizi toprağa verdik. Bugün de 88 yaşındaki Kore Gazimiz Kamil TATLIŞEKER amcamız aramızdan ayrıldı. Bugün Suriye’de Mehmetçiklerimiz, İstiklal ve istikbalimiz için büyük bir mücadele veriyor. Bugün Suriye’deler. Dünde Bosna’da, Afganistan’da ve Iraktaydılar. Bugün Afrin’de, Ordumuzun tek hedefi, oradaki güvenliğe tehdit oluşturan terör yapılanmalarını temizlemek ve oradaki insanların huzurunu sağlamaktır. Afrin’de görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. Allah, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin. İnşallah alkışlandıkları memleketlerinden, evlerinden, yuvalarından, tekrardan alkışlanarak dönerler. Herkes, inşallah şerefiyle, onuruyla ve başı dik olarak, Rabbimizin bize vermiş olduğu görevi tamamlar. Rabbim bizleri şerefli ayrılanlardan eylesin. Bir ülkenin en önemli değerleri gazileri ve şehitleridir. Devletimizin gazi ve şehitler konusunda hassasiyetleri üst safhadadır. Bugün burada, Kore Gazimiz Şerif amcamıza son görevimizi yapmak üzere buradayız. 50’li yıllarda da Kamil amcamız, Kore’de barışı sağlamak amacıyla savaştı. Kore’ye gemilerle taşınan gazilerimiz devletimizi şan ve şerefle temsil ettiler. Ne mutlu Kamil amcamıza. Rahmetli gazimizin vefatı sonrası ilçemizde şuan hayatta olan 5 Kore Gazimiz bulunmaktadır. Kore Gazilerimizin sayısı azalıyor. Son iki ayda üç Kore Gazimizi uğurlamış olduk. Tekrardan başınız, başımız sağolsun. Ruhu şad olsun. Ülkemizin ve ailesinin başı sağolsun. ” dedi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Merhum Kamil TATLIŞEKER, Dokuzdal mahalle mezarlığında toprağa verildi. Altınözü Kaymakamı Bülent UYGUR, Kore Gazisi Kamil TATLIŞEKER’in tabutuna sarılan Türk Bayrağı’nı gazinin oğlu Mehmet TATLIŞEKER’e teslim etti. Kaymakam Bülent UYGUR, defin sonrası taziyeleri kabul eden merhumun ailesine başsağlığı dileklerini sundu. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.