İYİ Parti Samandağ Heyetinden Aslan’a Ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:37

İYİ Parti Samandağ Heyetinden Aslan’a Ziyaret

reklam
İYİ Parti Samandağ Heyetinden Aslan’a Ziyaret
Son Güncelleme :

13 Mart 2019 - 20:24

175 views

İYİ Parti Samandağ Heyetinden Aslan’a Ziyaret

İYİ Parti Samandağ ilçe yönetimi, aslen Samandağlı olan Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aslen Samandağlı olan Mete Aslan geçmişte İskenderun Belediye Başkanlığı da yaptı. 31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti’den İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Aslan’a yapılan ziyarete İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

MİÇOOĞULLARI: İSKENDERUN’LULARI METE ASLAN’A DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUM

Ziyarette konuşan Miçooğulları, hemşerimiz olan Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’a 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum. Umarım hemşerimiz seçimlerden zaferle ayrılır ve başkan olur. Kendisine başarılar diliyoruz ve tüm İskenderunluları da İskenderun’un geleceğini kurtarmak için Mete Aslan’a destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

ASLAN: ZİYARETİNİZDEN MEMNUN OLDUM

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Aslan, “İYİ Partili hemşerilerimin destek ziyaretinden çok memnun oldum. Amacımız İskenderun’u hak ettiği yere getirmektir. Bu amaçla belediye başkanı adayı oldum. İnşallah seçimlerde başarılı olacağız. İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları’na da Samandağ seçimlerinde başarılar diliyorum. Samandağ hak ettiği hizmetleri alamadı. İnşallah Seyran Miçooğulları Başkanlığında Samandağ gelişir ve turizm cenneti olur. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.