İYİ PARTİ DEFNE’DEN DEFNE ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:22

İYİ PARTİ DEFNE’DEN DEFNE ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

reklam
İYİ PARTİ DEFNE’DEN DEFNE ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET
Son Güncelleme :

26 Ocak 2019 - 10:24

186 views

İYİ PARTİ DEFNE’DEN DEFNE ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

İYİ Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Defne Engelliler ve gönüllüleri derneği başkanı Furat Yılmaz’ı ziyaret etti.

FATMAOĞULLARI: SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Fatmaoğulları, “İYİ Parti Türkiye siyasetine yeni bir soluk getirmek için kurulmuştur. Defne İlçe örgütü olarak bizler de Defne’de seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Hatay’a ve Defne’ye İYİ’liği getirmektir. Tüm insanlarımız bizim için önemlidir. En büyük engel bence insanların düşünceleridir. Bizler engelli bireylerimizin de sosyal ve ekonomik hayatın içinde olmasını istiyoruz. Bu yüzden engelli vatandaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: BİZ POZİTİF AYRIMCILIK İSTİYORUZ

Defne Engelliler ve gönüllüleri derneği başkanı Furat Yılmaz ise Fatmaoğulları ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Biz engelli vatandaşlar olarak günlük yaşamın içinde daha çok olmak istiyoruz. Bizleri düşünen yöneticilerin başta olmasını istiyoruz. Bizler yollarda engelli yolu, otobüslerde pozitif ayrıcalık istiyoruz. İnsanlar bizlere daha çok engel oluyorlar. Engelli bireyler olarak ücretsiz seyahat etmek istiyoruz. İş imkânlarının artırılmasını, engelli bireylerin ekonomik hayatın içinde olmasını istiyoruz. Otobüs şoförleri engelli vatandaşlara yardımcı olmaları gerekirken aksine daha da kötü davranıyorlar. Bizlere hayatın her alanında kolaylıklar sağlanmasını istiyoruz. Sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyor, ülkemiz için hayırlı neticenin seçimde gerçekleşmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti Defne İlçe Başkanı Fatmaoğulları güzel düşüncelerinden dolayı Yılmaz’a teşekkür ederek, sorunların takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

ÖZEL HABER

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

 

PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.