İYİ PARTİ DEFNE İLÇE ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:10

İYİ PARTİ DEFNE İLÇE ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

reklam
İYİ PARTİ DEFNE İLÇE ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR
Son Güncelleme :

25 Nisan 2018 - 4:02

201 views

İYİ PARTİ DEFNE İLÇE ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

İYİ Parti Defne ilçe örgütü ve İyi Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet KORMAN yaptıkları çalışmalar ve Defne İlçesini karış karış gezerek İyi Parti tanıtım çalışmaları göz doldurmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Defne İlçe Yönetimi ,İyi Parti Defne İlçe Başkanı Toğay Özdemir ve İyi Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet KORMAN ,Meydancık Muhtarı Sayın Hikmet Dayan ve Güneysöğüt muhtarı Metin YILDIRIM yaptıkları bir dizi ziyaretler ile İyi Partiyi tanıttılar.

Daha sonraki günlerde de ,Defne İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin DEMİREL ve 26 mahalle muhtarları ile beraber yaptıkları tanışma toplantısıyla İyi Partiyi tanıtan, İYİ Parti Defne ilçe örgütü ve İyi Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet KORMAN kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. İyi Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet KORMAN yaptığı konuşmada ‘’ Bu tanışma toplantısına katılan bütün muhtarlarımıza İYİ Parti defne ilçe örgütü adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

(Haber :Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.