İYİ PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANLIĞINA TOĞAY ÖZDEMİR SEÇİLDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:25

İYİ PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANLIĞINA TOĞAY ÖZDEMİR SEÇİLDİ

reklam
İYİ PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANLIĞINA TOĞAY ÖZDEMİR SEÇİLDİ
Son Güncelleme :

12 Şubat 2018 - 21:24

295 views

İYİ PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANLIĞINA TOĞAY ÖZDEMİR SEÇİLDİ

İyi Parti Defne İlçe kongresi geçtiğimiz hafta sonu Özdemir Düğün salonunda gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Turgay Coşkun’un yaptığı kongrede, divan başkan yardımcılığına Çiğdem Altun, Divan Katipliklerini de Mehmet Burgaç, İlhan Harputçu ve Müge Karaoğlan seçildi.

İyi Parti Defne İlçe kongresine Genel idare kurulu üyesi ve kurucular kurulu üyesi Sayın Servet HALİ, İyi Parti Hatay İl başkanı Sayın Mustafa Çığ, İl Sekreteri Turgay Coşkun, İl muhasip İrfan Harnupçu,İl başkan yardımcıları; Şekip Ünal, Hüseyin Suer, Şerife Oktay, Sadık Bekmez, Yaşar Bilgin, Çiğdem Altunlu, Zeynep Gülbahar, Bedi Uçar, İl disiplin kurulu başkanı Ömer Çakmak, İyi Parti İlçe Teşkilat Başkanları, üyeleri ,Hatsu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Urhan,Avukat Hasan Urhan ve Defne halkı katıldı.

Büyük bir seçim şölenine sahne olan kongrede katılımın yüksek olması gözlerden kaçmadı.

Kongreye geçilmeden önce, İyi Parti İl Başkanı Mustafa Çığ’ın Doğum günü ile Kongrenin aynı güne denk gelmesinden dolayı Başkan Mustafa Çığ’a üyeler Sürpriz yaparak, doğum günü pastası kestiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından geçilen Defne İlçe kongresinde ,İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in üyelere hitaben mesajını Divan Başkanı Turgay Coşkun okudu.

 

Kongrede çalışma ve mali raporların okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Kongrede ilk konuşmayı Defne İlçe başkanı Toğay Özdemir yaptı. Konuşmasında Başkan Özdemir: ‘’ Genel idare kurulu üyesi ve kurucular kurulu üyemiz Sayın Servet HALİ, İl başkanım Sayın Mustafa Çığ, sayın İl Başkan yardımcılarımız, İlçe başkanlarımız, partimizin değerli üyeleri, STK üyelerinin değerli temsilcileri ve basınımızın değerli üyeleri, çok kıymetli ve muhterem hanımefendiler, beyefendiler, İyi Partinin Defne İlçe başkanlığının 1. olağan kongresine, İlçe başkanı olarak şahsın ve ilçe yöneticisi arkadaşlarım adına hepinize hoş geldiniz diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sayın başkan ,partili büyüklerim bizlere vermiş olduğunuz sorumluluğun bilincindeyiz. Sizleri hiçbir konuda mahcup etmeyeceğimize dair namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Biz mazlum haklının yanında zalimin karşısında olmak için çıktık yola.  Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Aynı türküler ile oynayan, eğlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türküler ile ağlayan bir milletiz biz. İyi bir Türkiye için varız, iyi bir Türkiye için buradayız, İyi bir Türkiye için çıktık bu yola, birlikte güçlüyüz, inşallah her şey daha iyi olacak. Korkmayın, çekinmeyin, üzülmeyin, hüzünlenmeyin Allah bizimle beraberdir. Sizlere en derin en derin ve saygılarımı sunuyor hepinize hoş geldiniz diyorum’ ’dedi.

Daha sonra söz alan İyi Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ yaptı konuşmada:  ‘’ 3 aylık kısa bir süre içerisinde Hatay İl teşkilatında ve 13 ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk ve 2 ilçemizde de kuruluş aşamasındayız. Bu kısa süre içerisinde yoğun gayret gösteren diğer ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz gibi Defne ilçe başkanımız da, onun değerli yönetim kurulu üyeleri de 1 aylık kısa bir süre içerisinde yönetimini oluşturdu ve bu gün kongresini yapar hale geldi. Bu büyük gayretlerinden dolayı başta ilçe başkanımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, yürekten kutluyorum, sağ olun var olun diyorum.

İl Başkanı olarak teşekkür borçlu olduğumuz bir de hanımefendiler var. Bu kadar kısa bir süre içerisinde onların gayretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Biz İyi Parti olarak hanımlarımıza değer veriyoruz, çünkü bizim liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bildiğiniz gibi Avrupa’da daha seçme ve seçilme hakları yokken Mustafa Kemal Atatürk kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı vermiştir. Erkek ile kadını eşit hale getirmiştir. Onun bu hareketini İyi Parti örnek alarak kendi teşkilatına, kendi tüzüğüne uyar hale getirmiştir. Bütün kuruluşlarımızda % 25 kadın kotası vardır. Onun için biz kadınlarımızla beraber elele bu davayı yürüteceğiz, birlikte hareket edeceğiz, birlikte zafere ulaşacağız.

Değerli Defneliler biz İyi Parti olarak gerçekten çok çetin,  çok zor şartlar altında görev aldık ve bu görevi iktidara gelinceye kadar bıkmadan, yorulmadan sizler ile beraber hep birlikte yürüyeceğiz, yürüteceğiz, hedefimiz iktidardır. Çünkü Adalet ve Kalkınma Partisinin 16 yıldır iktidarı sonucunda Türkiye’yi bir sorunlar yumağı haline getirdi. Nereye baksanız, nereye el atsanız Türkiye’de sorunlar mevcut, bunlardan bir tanesi de toplumun gerilmesi, toplumun ayrıştırılmasıdır. Televizyonları açıyorsunuz başta en büyük sorumlular olmak üzere birbirlerine en ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Biz bu üslubu benimsemiyoruz, çünkü bu üslup bölücüdür, ayrıştırıcıdır. Bizim Yunus’umuz var, bizim Mevlana’mız var, bizim Hacı Bektaş-i Veli’miz var, bizim çok değerli mutasavvıflarımız var. Onların insana bakışı, insana değer verişi bir başkadır. Biz bu son yıllarda bu değerlerimizi unutul hale geldik. Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bir dini inancı, bir dini mezhep inancı herkesin kendisinedir. Partimizin çok güzel bir sloganı var, benim hoşuma gider  ‘’Alevi’yiz Sünni’yiz biz hep birlikte iyiyiz’’.

Kongremizin önce Defne halkına, yönetim kurulumuza, Hatay’ımıza, ülkemize hayırlara vesile olmasını, iktidara vesile olmasını yürekten diliyorum, seçilecek olan arkadaşlara da başarılar diliyorum, hepinize teşekkür ediyorum, Saygılar sevgiler sunuyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçim sonunda İyi Parti Defne İlçe Başkanlığına Toğay Özdemir seçildi. Başkan Özdemir kongre sonunda tebrikleri kabul etti.

HABER/KAMERA/ FOTOĞRAF: LEVENT AŞKAR

İYİ PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANLIĞI

BAŞKAN TOĞAY ÖZDEMİR

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

  1. Ender Yeşilova
  2. Ayhan Çalıcı
  3. Müge Karaoğlan
  4. Yusuf Burgaç
  5. Ferhat Yeşilçay
  6. Abdullah Aslan
  7. Ali Ataş
  8. Zeki Mengüllüoğlu
  9. Hasan Küçük
  10. Mehmet Burgaç
  11. Oktay Köseoğlu
  12. Süleyman İntizamoğlu
  13. Taceddin Mumoğlu
  14. Süleyman Parlakgüneş
  15. Gülcan Günsaldı
  16. Mahmut Korubay
  17. Mehmet Köseoğlu
  18. Ali Büyükaşık
  19. Esmehan Daplan
  20. Hamza Özdemir
  21. Nihal Zinet
  22. Şahin Elmas
  23. Ayten Daplan
  24. Savaş Özçelik
  25. Eser Özdemir
  26. Bedia Daplan
  27. Süheyl Değirmenci
  28. Aydın Topaloğlu
  29. İsa Kavani
  30. Metin Topaloğlu
  31. Gülseven özdemir
  32. Refik Çiçekli

HABER/KAMERA/ FOTOĞRAF: LEVENT AŞKAR

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

 

PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.